Ha az e-mail nem jelenik meg megfelelően, kattintson ide: Megtekintés böngészőben

 

Egyszerűen. Online. MyKSB - Önnek van már hozzáférése?

Tisztelt Hölgyem / Uram,

A helytől és időtől való függetlenség minden eddiginél fontosabbá vált az üzleti folyamatokban is. Ezért fejlesztettük ki Önöknek a MyKSB-t. A MyKSB az Ön személyes online platformja, ahol teljes áttekintést kaphat a KSB-vel folytatott összes üzleti tranzakciójáról, mindemellett praktikus funkciókkal támogatja Önt az új termékek és alkatrészek keresése, kiválasztása, és akár rendelése terén is.
Előnyök a teljesség igénye nélkül:

  • ellenőrizheti a KSB termékek listárait, vagy cégspecifikus kedvezményes árait online
  • hozzáférhet a termékek alkatrész listáihoz
  • elmentheti a keresési eredményeit
  • hozzáférhet a termékkonfigurációs programokhoz
  • megfelelő jogosultságok esetén akár rendelést is adhat le
Tudjon meg minden részletet, tekintse meg oktatóvideóinkat, és regisztráljon, hogy megkönnyítse munkáját!
Bővebben
Regisztrálok
 

Termékfejlesztés

AmaCan D - új csőakna szivattyú nyitott, többcsatornás járókerékkel

2023. októberében a KSB Group piacra dobta az új Amacan D csőakna szivattyút, mely az AmaCan S és AmaCan K sorozat legjobb tulajdonságait ötvözi. Fő alkalmazási területe a nagy mennyiségű kommunális szennyvíz, ipari víz szállítása, valamint alkalmazható csapadékvíz elvezető-, öntözőrendszerekben és az árvízvédelemben is. A fejlesztés fókuszában a hidraulika üzembiztonsága állt, a hidraulikus hatékonyság magas szintjének megtartása mellett. Tudjon meg róla többet, és tekintse meg szemléltető videónkat a honlapon.

Bővebben
Tovább a termék műszaki adataihoz
 

KSB on Tour

 

Műegyetemi Épületgépész Nap és Kiállítás 
2023. november 24.

Ismerje meg legújabb épületgépészeti fejlesztéseinket személyesen! Élőben mutatjuk be olyan termékeinket, mint az új dinamikus szabályozással ellátott Calio Pro keringető szivattyú, a 2024 januárjától elérhető Etaline Pro inline szivattyú, vagy a KSB Guard digitális szivattyúfelügyeleti rendszer.
Bővebben

BrauBeviale Nürnberg - 2023. november 28-30.

Korszerű technológiák sörfőzdék és italgyártó vállalatok számára a BrauBeviale nemzetközi vásáron! Látogassa meg a KSB-t a 9-es csarnok 202-es standjánál, és ismerje meg legújabb műszaki fejlesztéseinket a sörfőzés komplett folyamatira. Regisztráljon az ingyenes belépőjegyekért!

Bővebben

DrinkTank - Összefogás az italgyártás digitalalizációjáért

Az italipar szomjazik az intelligens és hasznos megoldásokra, amelyek elősegítik az iparág digitális átalakulását. A „DrinkTank” egy független vállalatok és intézmények hálózata, amelyek pontosan ennek érdekében fogtak össze. A kezdeményezésben a KSB is központi szerepet játszik.
Bővebben