Ha az e-mail nem jelenik meg megfelelően, kattintson ide: Megtekintés böngészőben

 

Kellemes karácsonyi ünnepeket
és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Tisztelt Hölgyem / Uram,

A KSB Hungary Kft. munkatársai nevében békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk Önnek!

Felhívjuk kedves figyelmét ünnepi nyitvatartásunkra:
Utolsó munkanap: 2023. december 22. (péntek)
Első munkanap: 2024. január 2. (kedd)
A két ünnep között irodánk és szervizünk zárva tart.

 

Társadalmi felelősségvállalás

A KSB évek óta elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás területén, ezért minden évben kiválasztunk néhány projektet, amit lehetőségeinkhez mérten, kisebb-nagyobb összegekkel támogatunk. Így történt ez az idei évben is.

350.000 Ft-tal támogattuk a Szent Márton Gyermekmentő Alapítványt

-

Rendszeres támogatói vagyunk az életveszélyes állapotú kisgyermekek szakszerű ellátása céljából létrehozott Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak. Az Alapítvány, mely elmúlt 25 évben több mint 56.000 bajbajutott kisgyermek sürgős esetét látta el, állami támogatásban sajnos nem részesül, mindenzt vállalatok és magánszemélyek felajánlásaiból érték el.
Bővebben

Máltai Szeretszolgálat - Idősgondozási projekt

A KSB értékrendjében nem csak a nemek és nemzetek egyenlősége, de a korosztályok egyenjogúsága is fontos szerepet kap. Az idősek is megérdemlik a törődést, a világnak pedig szüksége van a tőlük kapott bölcsességre. A jótékony célokra szánt keretösszeg egy részét ezért a gyermekmentés mellett a Máltai Szeretetszolgálat idősgondozási programjának támogatására fordítottuk.
Bővebben
 

KSB Know-how

Hogyan védje meg csővezetékét a nyomásingadozásoktól

A nyomáslökések jelentős károkat okozhatnak a rendszerben, de szerencsére a KSB tapasztalt a drasztikus következmények elleni védekezésben. A tranziens áramlás pontos elemzése és a biztonsági intézkedések megakadályozhatják a hatalmas károkat. Jusson alapvető ismeretek birtokába az összetett nyomáslökések jelenségéről – a lehetséges okoktól, az előrejelzésen és számításon át, a nyomáslökések megelőzésének módjáig. 

 
Kiadvány letöltése
Tovább a videóhoz

Tudásanyagok, tervezési segédeletek a KSB-től

A KSB ingyenesen letölthető know-how kiadványai szivattyú- és szerelvénytechnikához kapcsolódó műszaki tudásanyagok, melyek célja, hogy útmutatást nyújtsanak a szivattyúrendszerek tervezéséhez és üzemeltetéséhez. A bennük rejlő információk nem csak a KSB termékek alkalmazásához adnak értékes támogatást. Az esettanulmányok, számítási példák, fontos tudnivalók minden témában érintett szakember, illetve egyetemi hallgatók számára is egyaránt hasznos. A tudásanyagok angol, illetve német nyelven érhetők el. Tekintse meg a további témaköröket is, és töltse le, az Ön számára releváns segédleteket.

Tovább a KSB know-how kiadványokhoz