KSB KSB
KSB SuPremE® Új prototípus integrált
frekvenciaváltóval

KSB
         
 

Tisztelt Partnerünk!

A szinkron reluktancia elvén működő IE5-ös hatékonyságú mágnes mentes KSB SuPremE motor ez idáig is úttörő technológiát képviselt a szivattyútechnikában, de a KSB szakemberei ezzel nem érték be. Kifejlesztettek egy prototípust, melynek sajátossága az integrált fordulatszám szabályzó rendszer.

Bővebben

 
Áttekintés
 
Automatizáció
Termékinformációk
KSB On Tour
Víz-szennyvíz
 
     
 
Termékinformációk
 
Elérhetőek a 2018-as termékkatalógusok
 
  A 2018-as szivattyú- és szerelvénykatalógus már megtalálható a KSB honlapján. Töltse le pdf formátumban vagy tekintse meg online. Ha többet szeretne megtudni egy-egy termékről, kattintson a pdf-ben található termék linkre, mely az online termék katalógus adott termékoldalára navigál.

Bővebben
 
 
 
KSB On Tour
 
Épületgépészeti rendezvénysorozat a MÉGSZ szervezésében
 
A Magyar Épületgépészek Szövetsége által szervezett több helyszínes rendezvénysorozat, már bejárta Pécset, Nyíregyházát, Szegedet és Székesfehérvárt. A tervezőknek, szerelőknek és üzemeltetőknek szervezett szakmai nap, így a KSB előadása is az épületgépészet sokszínűségére, eddig ismeretlen, vagy ritkán alkalmazott megoldásaira koncentrál.

Regisztráljon a hátra lévő két időpont valamelyikére:
2018.02.27. Budapest
2018.03.06. Debrecen

Bővebben
 
 
Víz-szennyvíz
 
Öntisztuló tartály betét szennyvíz aknákhoz
 
  A KSB az idei IFAT kiállításon mutatja be többek között az új Amaclean öntisztuló, telepítésre kész tartálybetétet, mely szabadalmaztatott szerkezetének és gélbevonatú belső felületének köszönhetően megakadályozza a szennyvízben lévő hulladékok és rostok felhalmozódását az aknában.

Bővebben
 
 
Új csúszógyűrűs tömítések nagyméretű vízszivattyúkhoz
 
  Szintén a müncheni IFAT vásáron kerül bemutatásra az új 4EB csúszógyűrűs tömítés sorozat, mely optimálisan illeszkedik a nagy szivattyúk belsejében található beépítési helyhez, így alacsony kopás és hosszú élettartam jellemzi. Moduláris kialakítása és egyszerű szerelhetősége rövid rendszerleállást igényel, és minimálisra csökkenti a szerelési hibák kockázatát.

Bővebben
 
 
 
A KSB-ről       TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK       SAJTÓ        KAPCSOLAT
Hírek, érdekességek:
 
LinkedIn   Twitter   YoutTube   Facebook
 
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail: ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu     Lemondás     Jogi információ