KSB KSB
Békés, boldog karácsonyt
és sikerekben gazdag új évet kívánunk
KSB
         
 

Tisztelt Partnerünk!

A KSB csapata ezúton kíván Önnek békés, boldog karácsonyt és egy sikerekben gazdag új évet. A KSB Szivattyú és Armatúra Kft. jubileumi évet zár december végével, ezért külön szeretnénk köszönetet mondani azon Partnereinknek, akik már 25 éve bizalmukba fogadták a céget. A 2018-as év is számtalan újdonságot tartogat magában, melyekről garantáltan nem marad le, ha a KSB Tudástárt olvassa.

 
Áttekintés
 
Tűzvédelem
Épületgépészet
Szerviz & alkatrészek
 
     
 
Tűzvédelem
 
Sprinkler szivattyúk új méretekben
 
  A VdS, NFPA 20 és EN 12845 szabványoknak megfelelő, OKF engedéllyel rendelkező Etanorm FXV sorozat új méretekkel bővült. A piacon egyedülálló 250-150-400-as méret akár 13.467 l/perc térfogatáramra és 160 méteres emelőmagasságra is képes. Bővebb információkért tekintse meg a műszaki adatlapot.

Bővebben
 
 
 
Épületgépészet
 
In-line szivattyúk HVAC alkalmazásokhoz – öt különböző kivitelben
 
Az in-line szivattyúk alkalmazása nemhiába terjedt el az épületgépészetben. Az azonos tengelyen elhelyezkedő szívó- és nyomócsonk révén az in-line szivattyúk közvetlenül a csővezetékbe szerelhetők, beépíthetők vízszintes és függőleges elrendezésben is. A KSB Etaline sorozat sokoldalúságát fokozza, hogy öt különböző kivitelben érhető el, így biztosan megtalálja az adott feladathoz leginkább megfelelő típust. Ön ismeri már mindet?

Tovább
 
 
Szerviz & alkatrészek
 
KSB csúszógyűrűs tömítések – speciálisak, mégis egyszerűek
 
  Használjon eredeti KSB tömítéseket, mellyel hozzájárulhat szivattyúi élettartamának növeléséhez, illetve a karbantartási- és alkatrész költségek csökkentéséhez. Tekintse meg a videóban milyen egyszerű például a speciálisan KSB termékekhez fejlesztett 4STQ tömítés cseréje más gyártmányokhoz képest.

Bővebben
 
 
Esettanulmány – Hatékonyság növelés a szivattyú átalakítása révén
 
  Egy szivattyú élettartama alatt gyakran változnak az igények és az üzemi körülmények. Ilyenkor a korábban megfelelően kiválasztott szivattyú már nem biztos, hogy optimálisan üzemel. Vajon a szivattyú cseréje a legjobb megoldás? Nem minden esetben! A kívánt hatásfok akár hidraulikai módosításokkal is elérhető. Tekintse át esettanulmányunkat!

Bővebben
 
 
A KSB-ről       TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK       SAJTÓ        KAPCSOLAT
Hírek, érdekességek:
 
LinkedIn   Twitter   YoutTube   Facebook
 
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail: ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu     Lemondás     Jogi információ