KSB KSB
Szennyvízszivattyúk új generációja
a KSB-től
KSB
         
 

Tisztelt Partnerünk!

Az új dugulásmentes járókerekek és magas hatékonyságú motorok kombinációjával az Amarex KRT és Sewatec szennyvíz szivattyúk most hatékonyabbak, mint valaha. Az új F-max járókerék lapátjai aszimmetrikusan helyezkednek el, így különösen széles szabad átömlést tesznek lehetővé. A KSB a szennyvízszállítással kapcsolatos feladatok teljes spektrumára egyedi járókerék típust kínál, az adott alkalmazáshoz leginkább megfelelőt. A speciálisan munkapontra esztergált járókerekek és energiahatékony motorok mellett a szivattyúk számtalan beépítési módjának és az anyagok széles választékának köszönhetően a KSB szivattyúk tökéletesen illeszkednek az Ön rendszeréhez.

Bővebben

 
Áttekintés
 
Szennyvíz
Energiahatékonyság
Szerelvények
 
     
 
Szennyvíz
 
15 dolog, amit csak egy Amarex szennyvízszivattyú képes elnyelni dugulás nélkül
 
  Kíváncsi rá mi történik, ha egy 45-ős cipő vagy egy üdítős flakon kerül a szivattyú rendszerbe? A KSB többek között ezt is tesztelte. Az Amarex N szennyvízszivattyú pedig bizonyított!
Nézze meg a videót és győződjön meg róla, hogyan képes dugulás nélkül megküzdeni a nem mindennapi körülményekkel.

Tovább a videóhoz
 
 
 
Energiahatékonyság
 
A tökéletes kombináció több, mint a részek összessége
 
Válassza a rendszert, melynek elemei "egymásnak lettek teremtve"! Valósítsa meg a maximális energiahatékonyságot a FluidFuture® koncepciónk szem előtt tartásával. A KSB a teljes hidraulikus rendszert egészként kezeli, így már a kiválasztáskor külön figyelmet fordít arra, hogy az egyes elemek együttesen optimális működést eredményezzenek.

Bővebben
 
 
Szerelvények
 
Megbízható elzárás és fojtás BOA-Compact/SuperCompact elzárószelepekkel
 
  A BOA-Compact és SuperCompact elzárószelepek lehetővé teszik a szabályozott fojtást akár a legszűkebb helyeken is. Tervezésükkor a megbízhatóságot, karbantartás mentességet és helytakarékos kialakítást tartottuk szem előtt.

Bővebben
 
 
A KSB-ről       TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK       SAJTÓ        KAPCSOLAT
Hírek, érdekességek:
 
LinkedIn   Twitter   YoutTube   Facebook
 
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail: ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu     Lemondás     Jogi információ