Referencia
Energiamegtakarítási projekt az Audi Hungarianál
KSB
Az Audi Hungaria rendszerszintű energiamegtakarítási céljai mentén, 2015 tavaszán a győri KMA 11-es számú emulzióellátó berendezés szivattyúit PumpMeter nyomástávadó készülékkel szereltük fel. A mérések kiértékelése alapján kiderült, hogy a szivattyúk az optimális munkaponttól eltérő üzemmódban futnak. A javasolt beállítási módosítások után, az emulziós berendezés működtetését a korábbi 6 helyett 3 szivattyú látja el. A beruházás által elért közel 30% - os energiamegtakarítás évi 23.068 EUR –t takarít meg az üzemeltetőknek.

Bővebben
Élettudományok & biotechnológia
Egyedi és megbízható megoldások a steril gyártási folyamatokért
KSB
 
A piac folyamatosan változik, de a KSB egyedülállóan széles termékportfóliója stabil és megbízható megoldásokat kínál. Nálunk mindent megtalál a "Life Sciences" iparág valamennyi szállítási feladatához: szivattyúkat, szerelvényeket, hajtásokat, automatizációs- és gyártástechnológiai megoldásokat. Mind közül kiemelkednek a Vita család holttérmentes, EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) szabvány szerinti szivattyúi, melyek eleget tesznek a steril gyártási folyamatok magas higiéniai követelményeinek. Ismerkedjen meg termékportfóliónkkal az élelmiszeripar és italgyártás, valamint a gyógyszeripar területén is.

  KSB   Bővebben   KSB    
KSB on Tour
Az ősz folyamán az alábbi kiállításokon és szakmai konferenciákon találkozhat velünk:
KSB 2015.10.29. Budapest - Új technikák az épületgépészetben konferencia és kiállítás
Előadásunk témája: Digitális technológiák a folyadékszállításban


Bővebben
KSB 2015.11.10-12. Nürnberg - Brau Beviale italipari szakkiállítás
Fedezze fel az italgyártás legújabb trendjeit és látogassa meg a KSB standját a 6-os csarnok 129-es standján.


Bővebben
KSB 2015.11.26-27. Budapest – Magyar Épületgépészek Napja
Találkozzon velünk a 20. alkalommal megrendezésre kerülő Magyar Épületgépészek Napján. Idén a megszokottnál nagyobb standdal és számtalan újdonsággal várjuk Önöket!


Bővebben
Vevői elégedettség felmérés
Számítunk a véleményére
KSB
A következő hetekben ismét útjára indítjuk elégedettségi felmérésünket, hogy megtudhassuk vevőink mely területeken elégedettek szolgáltatásainkkal, és min tudnánk még javítani ahhoz, a lehető legmagasabb színvonalon szolgálhassuk ki Önöket. A kérdőívet véletlenszerűen kiválasztott vevőinkhez e-mail útján juttatjuk el. A kitöltés egy linken keresztül, akár anonim módon is történhet. Amennyiben kérdőívünk Önhöz is elér, kérjük, hogy segítsen minket válaszával!

Köszönjük!
Víztechnológia
Multitec DN 200 - új méret a nagyobb feladatokra
KSB
 
A Multitec többfokozatú tagos felépítésű szivattyútípus már sokat bizonyított olyan alkalmazások során, ahol magas nyomás szükséges, és hosszú szállítási feladatokat kell áthidalni. A széria új DN 200-as kivitele már nagy mennyiségű vízfelhasználáshoz (850 m³/h –ig), az ivóvíz- és vízellátás területén megvalósuló nagy projektekhez is megfelelő típust kínál Önnek.

  KSB   Bővebben   KSB    
A KSB-ről       TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK       SAJTÓ        KAPCSOLAT
Hírek, érdekességek:
 
LinkedIn   Twitter   YoutTube   Facebook
 
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail: ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu     Lemondás     Jogi információ