Vegyipar
Ecochem Non-Seal®: új réscsőmotoros szivattyú a legmagasabb igényekhez
KSB
 
Az innovatív Ecochem Non-Seal® réscsőmotoros szivattyú számára a veszélyes, nagyon forró vagy hideg közegek szállítása sem jelent kihívást, hiszen a vegyipar és a petrolkémiai ipar magas igényeihez tervezték. Az új gyártási sorozat az évek óta sikeresen alkalmazott MegaCPK szabványos vegyipari szivattyút ötvözi, a Nikkiso legmodernebb réscsőmotorjaival.

Bővebben
TIPP
A Sonolyzer mobil applikáció és az új Ecochem Non-Seal® június 15-én kerül bemutatásra Frankfurtban, a világ egyik legnevesebb vegyipari és folyamattechnológiai kiállításán, az ACHEMA-n. Látogassa meg a KSB standját és értesüljön újdonságinkról első kézből! Hall 8, stand: H14.

Bővebben
Társadalmi felelősségvállalás
Új szivattyúval támogattuk a Debreceni Kutyaház Állatotthont
KSB
A Debreceni Kutyaház kenneleinek tisztítása ismét problémamentesen megoldható, miután a korábban meghibásodott szivattyú helyett egy új, Multi Eco Pro típusú önfelszívó centrifugál szivattyút ajánlottunk fel az Egyesület részére. Örömünkre szolgál, hogy támogathattuk Őket és további sok sikert kívánunk munkájukhoz!

Tudjon meg többet és segítsen Ön is!


Bővebben
Tűzvédelem
Tűzivíz rendszerek a KSB-től
A KSB Európa piacvezető szivattyúgyártója a tűzivíz rendszerek szegmensében is. Az elektromos- és dízel szivattyúkat, szerelvényeket és komplett rendszereket az előírt szabványoknak megfelelően, maximális megbízhatósággal kínáljuk partnereinknek. Részletes termékinformációkért tekintse meg animációnkat.

Animáció indítása
KSB
Egy megoldás a teljes körforgásra: Víz- és szennyvíz-technológia a KSB-től
KSB
 
A tiszta ivóvíz előállítása és ezen létfontosságú erőforrás kímélő felhasználása nagy kihívás elé állítja a víztechnológiát. A KSB vízszivattyúk, szerelvények és komplett rendszerek széles kínálatával a vízkörforgás teljes egészére megoldást kínál: a vízkivételtől, a vízkezelésen, vízszállításon és vízelvezetésen át a szennyvízszállításig és szennyvízkezelésig.

  KSB   Bővebben   KSB    
 
Szerelvények
A legmodernebb technika a legjobb minőségben
KSB
Tudta, hogy a KSB tevékenységét 1872-ben szerelvények gyártásával kezdte? Több, mint 140 év gyártói tapasztalatával és folyamatos fejlesztésekkel dolgozunk azon, hogy az elvárható legmagasabb minőséget biztosítsuk.

Mérföldkövek: BOA-H, az első karbantartásmentes öntöttvas szelep vagy a BOA-W, az első lágyzárású szelep.

Ismerje meg a teljes termékkínálatot!


Bővebben
A KSB-ről       TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK       SAJTÓ        KAPCSOLAT
Hírek, érdekességek:
 
LinkedIn   Twitter   YoutTube   Facebook
 
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail: ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu     Lemondás     Jogi információ