Épületgépészet
Calio XXL méretben
KSB
A KSB nagy hatékonyságú, nedves tengelyű keringető szivattyúja januárban új méretekben jelent meg. A Calio sorozat a korábbi Rio termékcsaládot váltja fel, jobb hatásfokot, felhasználóbarát kezelést és gazdaságos üzemelést biztosítva üzemeltetőjének.

Látogasson meg minket Pécsen a Pollack Expon február 26. és 27. között, vagy Frankfurtban az ISH-n március 10. és 14. között, ahol a részletes tájékoztatás mellett a modelleket személyesen is a kezébe veheti.


Bővebben
Újratervezés! Energiahatékonyan, épületgépészeti innovációkkal! - regionális szakmai délelőtt
Február 10-ével a Magyar Épületgépészek Szövetsége szervezésében újabb rendezvénysorozat indult, családi házak, társasházak, nagy épületek tervezése, kivitelezése és korszerűsítése témájában. A KSB részéről korszerű fűtéskeringetési, nyomásfokozási és szennyvízelvezetési megoldásokkal ismerkedhet meg, további hét gyártó révén pedig az épületgépészet egyéb fejlesztéseivel.

Veszprémben és Szegeden még van lehetősége részt venni, jelentkezzen!

Bővebben
KSB
Víztechnológia
Vízi show a KSB búvárszivattyúival
KSB
Több méter magas szökőkutak és színes lézerek találkozása: az élményt a KSB merülőmotoros szivattyúi biztosítják. Búvárszivattyúink széles körű felhasználhatóságának köszönhetően gyakran alkalmazzák őket szökőkutak vizeihez. Az egyre népszerűbb vízi show-k alkalmával az akár 100 m magasba is felemelkedő vízsugarak színes lézerfénnyel, zenével és tűzijátékkal egészülnek ki.

Bővebben
Szerelvények
Megbízhatóság minden méretben
Tudta, hogy a legnagyobb KSB szerelvény akkora, hogy akár egy elefánt is kényelmesen átsétálhat rajta? A találó elnevezésű Mammouth pillangószelep DN 4000-es átmérőig érhető el, míg a legkisebb szerelvényünk mindössze DN 15. Termékpalettánkon az iparban, erőművekben, épületekben és víztechnológiai alkalmazásokban használatos szerelvények közül szinte mindent megtalál, a legkisebb méretektől a legnagyobbakig.

KSB
  KSB   Tekintse meg 2015-ös termékkatalógust!   KSB    
 
Szerviz és alkatrészek
Sokszínűség és szoros együttműködés az Ön sikeréért
KSB
 
Ha pótalkatrész készletet keres szabványos szivattyúihoz, ha egyedi alkatrészeket szeretne gyártatni, ha felújítaná berendezéseit, ha növelni szeretné rendszere hatékonyságát vagy állandó rendszerfelügyeletre, karbantartási szolgáltatásra van szüksége - a KSB Önnel szorosan együttműködve keresi meg a cége számára legmegfelelőbb megoldást. Konzultációért keresse területi képviselőinket!

Bővebben
Reverse Engineering – alkatrészek reprodukciója
KSB
Előfordulhat, hogy egy gyártó eltűnik a piacról, és nehézkessé vagy lehetetlenné válik a pótalkatrészek beszerzése. A KSB-nek erre is van megoldása: a reverse engineering révén ezek a pótalkatrészek gyorsan reprodukálhatóak. Mindössze az eredeti alkatrész méreteire vagy egy mintadarabra van szükség a 3D nyomtatáshoz.

Bővebben
A KSB-ről       TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK       SAJTÓ        KAPCSOLAT
Hírek, érdekességek:
 
LinkedIn   Twitter   YoutTube   Facebook
 
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail: ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu     Lemondás     Jogi információ