"Jobb adni, mint kapni" – rendhagyó karácsonyi vacsora jótékonysági főzéssel
 
A KSB nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra, így lehetőségeihez mérten minden évben tesz azért, hogy a rászorulókon segítsen. Az idei évben pénzbeli adomány helyett valami másra gondoltunk. Aktívan szerettünk volna részt venni egy jócselekedetben, így a KSB csapat a szokásos év végi karácsonyi vacsora helyett egy jótékonysági főzésen vett részt. A megfőzött ételt a Magyar Vöröskereszt Együtt a Mamával anyaotthon részére ajánlottuk fel.

Bővebben
KSB
Szerelvények
DUALIS – új, kettős funkciójú pillangószelep
KSB
A KSB új kombinált visszafolyás-gátlója, a DUALIS 2014 őszén jelent meg. A kettős funkciójú szelep egyszerre képes ellátni az elzáró és visszafolyás-gátló szerepet, ezáltal egy költséghatékony megoldást jelent. Önnek egy szakaszoló és visszacsapó szerelvény helyett csak egy szerelvényre van szüksége. A Dualis pillangószelepeket DN 500 - DN 1400 névleges átmérővel gyártják, PN 6 - PN 40 nyomás-fokozatokra méretezve.

További információk
Hajtások
2015 januárjában életbe lépnek az Öko-design irányelv szigorításai
A jövő évtől egyre szigorúbb előírások lépnek életbe az elektromos motorok hatékonyságával kapcsolatban. Hogy mit is jelent ez Önnek? Tájékozódjon róla honlapunkon! Felmerülő kérdései esetén konzultáljon munkatársainkkal, akiktől megtudhatja, hogyan készülhet fel az új követelményekre.

A KSB-nél minden esetben magas hatékonyságú, akár már a 2017-es követelményeket is meghaladó motorokat ajánlunk Önnek.

Bővebben
KSB
Itt az AmaDS³ szennyvízszivattyú-állomás új kivitele

– üzembiztos működés és rengeteg energiamegtakarítás
KSB
 
A KSB a 2014-es évben kifejlesztette a világszerte bizonyított AmaDS³ szennyvízszivattyú-állomás új modelljét. A szennyvízátemelő berendezés új, kompakt kivitele üzembiztos és energiatakarékos megoldást kínál kommunális-, ipari és a magán szektor létesítményeiben is..

KSB   Bővebben   KSB
A KSB-ről       TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK       SAJTÓ        KAPCSOLAT
Hírek, érdekességek:
 
LinkedIn   Twitter   YoutTube   Facebook
 
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail: ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu     Lemondás     Jogi információ