Már E-számlát is igényelhet
A KSB-nél igyekszünk mindent megtenni azért, hogy környezetünket védjük, így az irodában is környezetbarát megoldásokat alkalmazunk. Ehhez a jövőben Ön is hozzájárulhat, ha számláit elektronikus úton kéri, sőt a kezdeményezéssel, nem csak a természetet védi.

Az e-számla előnyei:
  • Egyszerű, gyors, időtálló
  • Nincs több elkallódó számla
  • Megszűnnek az irodában lévő papírhegyek
Amennyiben szeretne áttérni az elektronikus számlázásra, jelezze igényét a penzugy@ksb.com e-mail címen és felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Válasszon IE4-es motort most IE2-e áron: Maximális energiamegtakarítás felár nélkül
 
Etaline PumpDrive Eco-val és KSB SuPremE® IE4 motorral

Korunkat megelőző technológia: Az új Etaline in-line szivattyú PumpMeterrel és PumpDrive Eco-val való kombinációja rendkívüli hatékonyságra képes. Az innovatív KSB SuPremE® IE4-es motor azonban még több energiát takarít meg Önnek. Most a korábban alkalmazott IE2-es motorok áráért IE4-est kaphat!

    Bővebben  
EasySelect®
Termékkiválasztás mindössze néhány lépésben
Adja meg a projekt paramétereit és a program néhány perc alatt végigvezeti Önt az alkalmazásához leginkább megfelelő termékeken. A kiválasztott termékekhez kapcsolódóan minden dokumentumot lehetősége van letölteni és megtartani, melyek alapján konzultálhat képviselőinkkel.

Próbálja ki az online verziót regisztráció nélkül, vagy töltse le a programot offline használatra!

Bővebben
Ipar
Az új Magnochem a vegyipar területén minden követelménynek képes megfelelni
Továbbfejlesztettük sokoldalú mágneses meghajtású vegyipari szivattyúinkat. Az új Magnochem sorozat 52 méretben érhető el. Számos új funkciójának köszönhetően alkalmazhatósága tovább bővült, így még a legspeciálisabb igényeknek is képes megfelelni. Sokoldalúsága mellett a Magnochem maximális üzembiztonsággal és energiahatékonysággal üzemel.

Bővebben
Hírek, érdekességek:
 
LinkedIn   Twitter   YoutTube   Facebook
 
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail:
ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu    
Lemondás     Jogi információ