KSB szivattyúk a Kelenföldi erőmű jubileumi kiállításán
A Kelenföldi erőmű 2014-ben ünnepli indulásának 100. évfordulóját, melynek alkalmából bárki betekintést nyerhet falai közé. Az erőmű sikeres működéséhez hosszú évek óta KSB szivattyúk és szerelvények járulnak hozzá, melyek közül több megtekinthető a jubileumi kiállításon. A 27 db beépített KSB szivattyú különböző alkalmazásban, kondenzvíz szivattyú, tápszivattyú, nyomásfokozó, ürítő, és keringető szivattyúként szolgálják a rendszert. Az üzembiztos működésről szintén KSB dolgozók gondoskodnak, a karbantartási munkálatokat és javításokat ugyanis 2007 óta szerviz munkatársaink végzik

Bővebben
Komplex megoldások HVAC alkalmazásokra egy kézből
Fűtés, hűtés, szellőztetés – csúcstechnológia a KSB-től! A KSB az első és egyedüli olyan gyártó, mely komplex termékválasztékával a HVAC alkalmazások terén minden igénynek és kihívásnak képes megfelelni. Magas hatékonyságú szivattyúk, megbízható szerelvények, innovatív automatizálási megoldások és hajtások mind egy kézből. Ismerje meg a teljes portfóliót!
  • Etaline és Etanorm szivattyúk az új PumpDrive Eco-val és KSB SuPremE® motorral a maximimális hatékonyságért
  • Calio és Calio S keringető szivattyúk
  • Pillangószelepek és elzárószelepek
Bővebben
 
2014-ben a KSB szabványosított vegyipari szivattyúk innovatív fejlesztései egy új korszakot teremtenek. A MegaCPK már korábban megszilárdította piacvezető szerepét a vegyipari szivattyúk terén. Az új MegaCPK egyesíti magában a nagyfokú energiahatékonyságot, a sokoldalúságot és az egyedülálló üzembiztonságot.

Bővebben
Megbízható vízszállítás a KSB merülőmotoros búvárszszivattyúival
Ha hosszú távú, megbízható megoldást keres, válassza a KSB merülőmotoros búvárszivattyúit, melyekkel évekre megszabadulhat a karbantartási munkálatok problémáitól. Karcsú formatervezés, könnyű beépíthetőség, széles anyag- és méretválaszték biztosítja, hogy minden alkalmazáshoz testreszabott megoldást kínálhassunk. Szervizszolgáltatásaink keretében gondoskodunk rendszere optimalizálásáról is, hogy költségeit tartósan alacsonyan tartsuk.

Bővebben
Hírek, érdekességek:
 
LinkedIn   Twitter   YoutTube   Facebook
 
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail:
ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu    
Lemondás     Jogi információ