Találkozzunk 2014-ben is!
Calio
Idén is számos rendezvény kínál lehetőséget arra, hogy cégünkkel és termékeinkkel közelebbről is megismerkedjen, szakképzett értékesítőinkkel személyesen is konzultáljon.

2014-ben immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Pollak Expo műszaki szakkiállítás, melyen a KSB idén is képviselteti magát. A kiállításon élőben megtekinthető új keringető szivattyúnk, melynek egyik legfőbb erénye az energiahatékonyság.

Keressen minket a február 27-28-án az épületgépész szekcióban (Déli passzázs, bejárattal szemben).

Bővebben
IFAT 2014
IFAT 2014
A víz-, szennyvíz-, hulladék- és nyersanyag-gazdálkodás világvására

Az IFAT nemzetközi szakvásár kétévente kerül megrendezésre Münchenben. A KSB idén is számtalan újdonsággal készül a májusi rendezvényre, ha teheti, látogasson meg bennünket!

Bővebben
Házi szennyvízátemelő akna hattyúnyakas kialakításban
Házi szennyvízátemelő akna hattyúnyakas kialakításban
A jelenleg is tartó Európai Unió által is támogatott szennyvizes projektek és a talajterhelési díjszabás változásának hatására az elmúlt években megnövekedett a házi szennyvizes bekötések száma. A KSB kínálatában is megtalálható házi szennyvízátemelő akna hattyúnyakas kialakításának, és a vele együtt telepített Ama-Porter 500-as öntvényházas szivattyú sorozatnak köszönhetően, erre a felhasználási területre is egy megbízható és hosszú élettartamú megoldást kínál.

Bővebben
Szerelvényekben is az élen
Szerelvényekben is az élen
A szerelvények egyik vezető gyártójaként kiemelt figyelmet fordítunk Vevőink visszajelzéseire. Ezek alapján születettek meg olyan termékeink is, mint a BOAX-B karbantartásmentes pillangószelep, a BOA RVK egytányéros karimaközi visszacsapó és az igazán szűk helyekre is beépíthető gumibevonatos elzárószelep, a Boa Super Compact. Ismerje meg termékeinket, látogassa meg honlapunkat!

Boax-B
Boa RVK
Boa Super Compact
Eredeti alkatrészek a KSB-től
Eredeti alkatrészek a KSB-től
Még egy megbízható KSB szivattyú esetén is eljön az az idő, amikor alkatrészei elhasználódnak, karbantartásra, cserére szorulnak. A KSB szivattyúit és a kapcsolódó alkatrészeket - mint például a járókereket - mind azonos gyártóberendezés gyártja, ettől lesz megbízhatóan magas minőségű minden termékünk. Tartsa szem előtt a minőséget, válassza az eredeti KSB alkatrészeket!

Bővebben
Hírek, érdekességek:
 
LinkedIn   Twitter   YoutTube   Facebook
 
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail:
ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu    
Lemondás     Jogi információ