Bővül a KSB Magyarország!
Bővül a KSB Magyarország!
A KSB Kft. 2014-ben is Partnerei kényelmét szolgálja. Hogy még gördülékenyebben tudjunk az Önök rendelkezésére állni, megnyitjuk új szerviz telephelyünket Nagytarcsán.

Címünk: 2142 Nagytarcsa
1. Ipari park, Szilas út
Hrsz: 0128/122

Raktár és szerviz telephelyünk Budapestről 2013. decemberében elköltözött az új címre. Nagytarcsai szervizközpontunk 2014. január 2.-ától üzemel.

Bővebben
KSB az új szakkönyvben: Örvényszivattyúk a gyakorlatban
KSB az új szakkönyvben: Örvényszivattyúk a gyakorlatban
Megjelent "Józsa István - Örvényszivattyúk a gyakorlatban" című könyve
A szerző elsõsorban a felhasználó, üzemeltetõ mérnök szemszögébõl ismerteti a legkülönbözõbb szivattyúk szerkezeti felépítését, amit az üzemeltetés igényei szerint alakítottak ki a gyártók. A KSB Kft. - többek közt - az energiahatékonyság fontosságát hangsúlyozza a szinkron motorokról szóló szakmai mellékletben.

Bővebben
RPH szivattyúk a TVK butadién üzemében
RPH szivattyúk a TVK butadién üzemében
A KSB közel 2 millió EUR értékben szállít szivattyúkat a TVK épülő, új butadién-kinyerő üzeméhez. Az AP1610/11-es RPH szivattyúk 2014. nyarán érkeznek. Az együttműködés a jó üzleti kapcsolatnak és a telephelyen kiválóan működő gépeknek köszönhető.

A butadién üzem évi több milliárd forinttal javítja a TVK és azon keresztül a MOL magyarországi tevékenységének jövedelmezőségét.
KSB szerelvények segítik a Costa Concordia kiemelését
KSB szerelvények segítik a Costa Concordia kiemelését
A KSB 328 pneumatikus működtetésű pillangószelepet szállított a Costa Concordia kiemeléséhez, amely 2012. január 13-án borult fel Giglio szigeténél. A hatalmas acél dobozokban lévő szelepek arra szolgáltak, hogy megtöltsék, illetve leeresszék a tartályokat, melyekre a roncs stabilizálásához volt szükség.

Bővebben
Hírek, érdekességek:
 
LinkedIn   Twitter   YoutTube   Facebook
 
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail:
ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu    
Lemondás     Jogi információ