Kutatás & Fejlesztés
Calio
Kutatásaink eredményei úttörő fejlesztéseket jelentenek hidraulika, automatizálás és anyagtechnológia területén. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy naprakészek legyünk a jövőbeli trendek és technológiák tekintetében. Mindez lehetővé teszi, hogy kimagasló minőségű termékeket készítsünk.

Bővebben
Új ISO Tanúsítvány
Movitec PumpDrive
2013. júliusától cégünk a KSB Csoport Integrált Minőségi Rendszerén belül működik. Ez a Minőségügyi Mátrix kiterjedtebb felügyeletet jelent, mely átfogóan érvényes világszerte az összes KSB leányvállalatra. Többek közt ez is garancia arra, hogy partnereinknek a lehető a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk.

Bővebben
A KSB bemutatja: Örvényszivattyú Lexikon
A KSB bemutatja: Örvényszivattyú Lexikon
A KSB 140 éves tapasztalatára építve hatalmas tudásbázist hozott létre, mely mostantól online katalógus formájában bárki számára elérhető.

Az Örvényszivattyú Lexikon mindenkinek hasznos eszköz, aki elméletben vagy gyakorlatban foglalkozik centrifugál szivattyúkkal. A katalógus egyelőre német nyelven elérhető.

Bővebben
Energiahatékonyság
Mindent megteszünk, hogy Önnek spóroljunk!
Energiahatékonyság
Átfogó FluidFuture® energiahatékonysági koncepciónk a teljes hidraulikai rendszert vizsgálja. Lehetővé teszi, hogy felmérjük és meghatározzuk, hogyan tudja kihasználni a rendszerében rejlő energia-megtakarítási lehetőségeket a termék teljes élettartama során.

Bővebben
KSB Szivattyú és Armatúra Kft. · 1117 Budapest, Budafoki út 60.
Tel. +361 37 11 736 · E-Mail:
ksbinfo.hungary@ksb.com



ksb.hu    
Lemondás     Jogi információ