AmaDS³ - Črpalna postaja za odpadne vode z integriranim sistemom za separacijo trdnih delcev

AmaDS³ - Črpalna postaja za odpadne vode z integriranim sistemom za separacijo trdnih delcev združuje zanesljivo storitev in izjemno učinkovitost. Zamašitev je praktično nemogoča. 

AmaDS³ črpalna postaja za odpadno vodo  z integriranim inovativnim sistemom za separacijo trdnih delcev AmaDS³ črpalna postaja za odpadno vodo z integriranim inovativnim sistemom za separacijo trdnih delcev

The AmaDS³ je idealna rešitev za:

  •  transport komunalnih in industrijskih odpadnih vod  
  •  odvodnjavanje hotelov, bolnišnic in kampov.

Tako deluje AmaDS³ črpalna postaja za odpadne vode

Dotok vode

V delu voda pred črpalkami se trdni delci ločijo od odpadne vode in začasno shranijo v separatorju delcev. Tako gre skozi črpalke že grobo očiščena odpadna voda. 

Črpanje

Predhodno očiščena odpadna voda se prečrpa skozi separator delcev v obratni smeri, tako da odplakne trdne delce s separatorja v odtok. S tem postopkom se očisti separatorje in črpalke, ki so tako pripravljeni za naslednji dotok vode v črpališče. 

Prednosti AmaDS³ črpalne postaje za odpadne vode

Ekonomska učinkovitost

Ker je odpadna voda, ki pride v hidravlični sistem, že mehansko očiščena, se lahko uporabljajo črpalke z relativno majhnim prostim prehodom.  To zagotavlja večjo učinkovitost ter pripomore k manjši porabi energije in manjšim stroškom.

Zanesljivo delovanje in odpornost proti obrabi

Notranjost črpalke je zaščitena pred grobimi delci, zaradi česar je njena obraba minimalna, prav tako pa je tudi manj okvar in popravil. Redundanca vseh glavnih komponent zagotavlja, da lahko sistem popravimo ali servisiramo med obratovanjem.

Dodatna uporabnost

Z eno samo črpalno postajo za odpadne vode AmaDS³ lahko dosežemo visoke dobavne višine. To pomeni, da je AmaDS³ primerna tudi za tiste aplikacije, kjer je potrebno premagovati večje razdalje. V postaje AmaDS³ lahko tako vgradimo hidravlične sisteme in tekalna kolesa, ki sicer niso primerna za surovo odpadno vodo.

Enostavno vzdrževanje

Sistem je zasnovan modularno. Do črpalk in najpomembnejših delov lahko dostopamo enostavno in ne da bi se zmočili. Separator trdnih delcev je nameščen zunaj zbiralnika in omogoča enostaven dostop. Določena popravila lahko opravi ena sama oseba, kar občutno zmanjša stroške vzdrževanja.

Inovativen sistem

Pri postaji AmaDS³ se lahko za transport surove odpadne vode uporabljajo številni hidravlični sistemi in tekalna kolesa, ki običajno niso primerna za surovo odpadno vodo. To pomeni, da lahko zdaj surovo odpadno vodo ekonomično prečrpamo preko večjih višinskih razlik ali skozi dolge tlačne cevovode. 

Ohranjanje vrednosti in varni delovni pogoji

Zaprti sistemi, ki ne prepuščajo plinov, in centralno prezračevani rezervoarji omogočajo varne in higiensko dobre delovne pogoje. Stroji in ventili so protikorozijsko zaščiteni. Visoka kakovost materialov in trajnost sistemov zagotavljata nizke stroške v življenjski dobi.

Additional Information
AmaDS Microsite_original

Več informacij na AmaDS³ spletni strani

Izvedite več o črpalni postaji za odpadno vodo AmaDS³

Več informacij na AmaDS³ spletni strani

2-Page Leaflet AmaDS³

AmaDS³ Waste Water Pump Station with Solids Separation System

2-Page Leaflet AmaDS³