Vaša prihodnost se začenja tu: ogrevanje, prezračevanje in hlajenje podjetja KSB, edinega celovitega ponudnika.

Prvič obstaja dobavitelj za sisteme ogrevanja, prezračevanja in hlajenja s celim spektrom proizvodov – KSB ima rešitev za vsak izziv in potrebo.

KSB-Inlinepumpe Etaline mit neuem PumpDrive Eco

KSB je edino podjetje, ki ponuja celo paleto proizvodov na področju ogrevanja, prezračevanje in hlajenja (OPH). Naše črpalke, armature, proizvodi za avtomatizacijo ter pogoni združujejo tehnologije, ki utirajo nove poti. Skupaj predstavljajo popolno kombinacijo za visoko učinkovite OPH sisteme. Tudi naša ponudba storitev je celovita, saj vključuje vse od svetovanja pa do servisa. 

 

Na kratko o prednostih stavbne tehnike na področju OPH:

 

 

KSB ponuja celo paleto proizvodov

Z našo popolnoma usklajeno ponudbo OPH proizvodov boste lahko naredili velik korak naprej. Izjemno učinkovite črpalke so združljive z zanesljivimi armaturami ter inovativnimi pogoni in opremo za avtomatizacijo. Nova generacija celovitih OPH rešitev prinaša našim kupcem mnoge prednosti. Maksimalna učinkovitost povsod, naj gre za družinsko hišo ali letališče.

HKL-Formel
Energetska učinkovitost

Vedno bolj gre za optimizacijo celotnih sistemov. S pomočjo FluidFuture® lahko KSB naredi popolno analizo vašega obrata ali sistema, identificira potencialne prihranke ter jih doseže na trajnosten način. Tu ne gre le za energetsko učinkovitost, ampak tudi za prihranek denarja.

Z našo široko paleto proizvodov za ogrevanje, ventilacijo in klimatizacijo vedno najdemo najbolj učinkovito kombinacijo. Naša oprema že sedaj presega zahteve glede učinkovitosti v bodoče, vaši sistemi pa bodo zaradi nje delovali ekonomično še leta. 

FluidFuture Več informacij o FluidFuture®

Proizvodi za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje
Naša celovita ponudba proizvodov, ki je kos še tako raznolikim zahtevam, vključuje črpalke, armature, opremo za avtomatizacijo in pogone za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje. Če načrtujete na primer nebotičnike, letališča ali morda železniške postaje, boste v naši ponudbi zagotovo našli ustrezno rešitev. In pomagali vam bomo tudi pri manjših zgradbah: KSB ponuja tudi široko izbiro OPH  črpalk in armatur za družinske hiše. Smo edini celoviti ponudnik, naši sistemi pa so na samem vrhu po učinkovitosti.

Naša nova linijska črpalka Etaline z novim PumpDrive Eco

KSB Etaline

Že pripravljeni na 2017: naša nova kombinacija, ki vključuje Etaline, PumpDrive Eco, PumpMeter in motor SuPremE®, je najbolj učinkovit sistem brezmagnetnih črpalk na svetu. 
Več

Heizungsumwälzpumpe Calio

Obtočne črpalke Calio in Calio S

Naše obtočne črpalke Calio in Calio S so izredno učinkovite, zavzemajo pa zelo malo prostora. Poleg tega ima Calio tudi najvišje ocene glede na zanesljivost ter enostavnost manipulacije.

Več to Obtočne črpalke Calio in Calio S
Etanorm PumpDrive mit KSB SuPremE-Motor

Standardizirana vodna črpalka KSB Etanorm in PumpDrive Eco

Etanorm je najbolj priljubljena standardizirana vodna črpalka na svetu. Z novim sistemom za frekvenčno regulacijo PumpDrive Eco pa je še bolj učinkovita kot kdajkoli prej.  

Več to Standardizirana vodna črpalka KSB Etanorm in PumpDrive Eco
Absperrklappe BOAX-SF

Lopute BOAX-S in BOAX-SF

Naše lopute BOAX-S in BOAX-SF so energijsko varčne, prilagodljive in ne potrebujejo vzdrževanja. Poleg tega pa omogočajo prihranek energije.

Več to Lopute BOAX-S in BOAX-SF
Absperrrventil BOA-Compact

Ravnosedežni ventili BOA-Compact in BOA-SuperCompact

Ravnosedežni ventili BOA-Compact/-SuperCompact omogočajo zaporo in dušenje tudi v majhnih prostorih. Naši ventili so zasnovani tako, da so prostorsko varčni, zanesljivi in ne potrebujejo vzdrževanja.

Več to Ravnosedežni ventili BOA-Compact in BOA-SuperCompact
Additional Information

Celotni portfelj v trenutku

KSB dobavlja popolnoma ujemajojoče se rešitve za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje. Pozanimajte se o širokem razponu aplikacij.

KSB katalog izdelkov

V katalogu izdelkov vam predstavimo celotni rang izdelkov ter opišemo tipe aplikacij, ki so primerne za določeno črpalko ali armaturo. 

Pojdi na katalog izdelkov