Posebni programi KSB – črpalke kot zamenjava ali rezervni deli za posebne serije

V svojih obratih v krajih Bochum, Bremen, Déville, Halle in Homburg KSB proizvaja črpalke, ki služijo za zamenjavo ali kot rezervni del za preizkušene tipske serije iz starejših prodajnih programov. 

Service plant Bochum
 Eta KSB obrat Bochum
Service plant Bremen
SEZ KSB obrat v Bremnu
WKL Service plant Déville
 WKL KSB obrat v Déville
Service plant Homburg
Potopne vodnjaške črpalke - KSB obrat v Hamburgu
Service plant Halle
Service plant Halle

KSB obrat - Bochum

Dobavlja črpalke, ki se uporabljajo za zamenjavo ali kot rezervni deli za  tipske serije črpalk, na podlagi več kot 135 letnih izkušenj v proizvodnji.

KSB obrat - Bremen

Proizvaja črpalke za zamenjavo ali rezervne dele za črpalke s cevastim okrovom, centrifugalne črpalke s spiralnim difuzorjem ter ladijske črpalke.

KSB obrat - Déville

Proizvaja črpalke, ki se uporabljajo za zamenjavo ali kot rezervni deli za  tipske serije črpalk – tudi tiste, ki spadajo v francoske programe.

KSB obrat - Halle

Izdeluje črpalke, ki se uporabljajo za zamenjavo ali kot rezervni deli za  tipske serije črpalk, ki so jih proizvajali v bivšem podjetju za črpalke in kompresorje v državni lasti, VEB-Kombinat Pumpen und Verdichter, in se uporabljajo na primer za namakanje in odvodnjavanje ter tudi za kemično industrijo. 

KSB obrat - Homburg 

Proizvaja potopne vodnjaške črpalke in motorje. Podjetje KSB ponuja tudi storitve v sklopu nadgradnje in obnove sistemov, kot so npr. uporaba materialov višje kakovosti ali vgradnja novih hidravličnih sistemov.

Additional Information
pumpen pict

Katalog črpalk in avtomatizacije

Tu si lahko prenesete Katalog črpalk in avtomatizacije.

Katalog črpalk in avtomatizacije3 MB
Armaturenprogramm_original

Katalog armatur

Katalog armatur

Katalog armatur1 MB