Originalni rezervni deli KSB – izognite se zastojem in prihranite energijo

Vsi originalni rezervni deli proizvajalca so rezultat najsodobnejšega razvoja. Zagotavljajo manjšo porabo energije in preprečujejo prekinitve v delovanju sistema. 

Prednosti originalnih rezervnih delov KSB

Materiali visokega kakovostnega razreda in vrhunska kakovost

Najnovejše zanesljive črpalke KSB in rezervni deli, kot so tekalna kolesa, so izdelani z istimi stroji, kar zagotavlja stalno visok nivo kakovosti vseh naših proizvodov.

Na voljo povsod po svetu

KSB dobavlja potrebne rezervne dele kupcem kjerkoli po svetu. Poleg tega pa naša usposobljena ekipa  z obširnim znanjem o črpalkah svetuje kupcem tudi na kupčevi lokaciji.

Jamstvo za originalne rezervne dele

KSB jamči za vse originalne rezervne dele, kot so npr. tekalna kolesa črpalk. Naše rezervne dele odlikuje najvišja kakovost, vaš sistem pa bo z njimi deloval leta in leta.

24-urna storitev naročanja

Da bi se izognili zastojem, KSB obdela vsa naročila hitro in zagotavlja popolno zadovoljstvo kupca. Veliko rezervnih delov se odpošlje že v 24 urah od prejema naročila.

Poznavanje črpalk

KSB ponuja svetovanje glede vseh vidikov dobave rezervnih delov ter optimalnih ciklov vzdrževanja. To vam omogoča, da lahko izkoristite uporabne spremembe in inovacije. Aktivni smo na področju raziskav in razvoja, cilj pa je narediti vaš sistem ne samo zanesljiv temveč tudi v koraku z najnovejšim razvojem in tehnologijami.  

Stavbna tehnika

V primeru napake ali okvare, bodo naši servisni partnerji ponudili svojo pomoč. Hitro ukrepanje, na katerega se lahko zanesete.

Additional Information
spare_parts_pic2

Prenesi

KSB originalni rezervni deli za ETA črpalke

Prenesi4 MB