Črpalke namesto bagra in tekočega traku

Črpalke za tekočo zmes materiala v rudarstvu, sesalni plovni bagri in industrija bituminoznega peska 

Ameriška podružnica KSB, GIW Industries Inc., je specializirana za odkopne sisteme ter plovne sesalne bagre s črpalkami za tekočo zmes materiala širom po svetu. 

Črpalke z dolgo življenjsko dobo proizvajalca GIW Industries Inc. se uporabljajo za hitro in učinkovito prečrpavanje praktično kateregakoli materiala – naj gre za fosfatne kamnine na Floridi ali katranski pesek v Kanadi, aluminijeve proizvode v Avstraliji, bakrovo rudo v Čilu, aluminijev oksid v Nemčiji ali gramoz iz svetovnih morij. Te izredno abrazivne mešanice postavljajo visoke zahteve glede črpalke. Črpalke so izdelane iz posebej odporne bele železove litine, ki jo je razvilo podjetje KSB, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo sistema kljub težkim pogojem.

Smo strokovnjaki za transport tekoče zmesi materiala in lahko rešimo še tako zahtevno težavo kupca. Zanesljivo in učinkovito. Kjerkoli na svetu že ste, tam smo tudi mi. Samo kontaktirajte nas. Imamo več kot 130 let izkušenj, kar je le eden od dejavnikov, ki botrujejo našemu uspehu.  

Additional Information
pumpen pict

Katalog črpalk in avtomatizacije

Tu si lahko prenesete Katalog črpalk in avtomatizacije.

Katalog črpalk in avtomatizacije3 MB
Armaturenprogramm_original

Katalog armatur

Katalog armatur

Katalog armatur1 MB