Okoljsko ozaveščen in učinkovit - KSB, vaš partner pri čiščenju odpadnih vod

Črpalke, armature in sistemi proizvajalca KSB so ključ do odgovornega ravnanja z odpadnimi vodami. Proizvode KSB odlikuje popolnoma zanesljivo delovanje v procesu od transporta odpadne vode, prek njenega čiščenja pa do odstranjevanja.

Dolgoletne izkušnje podjetja KSB na področju inženiringa odpadnih vod zagotavljajo nemoten potek procesov pri transportu industrijske ali komunalne odpadne vode ter odpadne vode iz gospodinjstev. Odgovoren odnos do okolja je za KSB enako pomemben kot maksimalna učinkovitost ter kakovost proizvodov in storitev. To dokazujejo preizkušene KSB črpalke za odpadno vodo ter bioplinske naprave. Poleg tega pa črpalke, armature in sistemi proizvajalca KSB zagotavljajo varnost pri preprečevanju poplav.

POJDI NA PRODAJNI KATALOG

Pump_impellers_img

Tekalna kolesa črpalk

Optimalna učinkovitost, nemoteno delovanje: izredno učinkovita tekalna kolesa KSB so idealna za uporabo pri transportu odpadnih vod.

Več to KSB tekalna kolesa črpalk za optimalen transport odpadne vode
water_hammer_img

Analiza prehodnega toka

Z analizami prehodnega toka pridobimo natančne informacije, ki zagotavljajo zanesljivo in dolgotrajno delovanje črpališča, obenem pa svetujemo kupcem glede ustreznih ukrepov za zaščito pred vodnim udarom.

Več to Analiza prehodnega toka – natančni podatki za zanesljivo delovanje sistema
Rehabilitaion_img

Obnova črpališč

KSB je strokovnjak za obnovo črpališč. Od podrobnega načrtovanja do izvedbe – KSB zagotavlja podporo pri vseh korakih obnove črpališča.

Več to Obnova črpališč – najsodobnejše tehnologije na področju čiščenja vod
Help_selection_software_img

Program Helps za izbiro proizvodov

Program za izbiro izdelkov Helps je orodje za svetovalce, ki je posebej namenjeno izbiri črpalk za odpadno vodo, ki se uporabljajo za suhe in mokre vodnjake.

Več to Program Helps za izbiro opreme – zanesljiva izbira črpalk za odpadno vodo
Additional Information
WW_segmentbroschuere

Prenesi brošuro (v angleščini)

Zarisujemo odgovorno smer

Prenesi brošuro (v angleščini)3 MB
Broschüre-SB WW_original

Osredotočeni na vaš uspeh

Na enem mestu: celostne rešitve KSB. Prepričajte se o široki ponudbi proizvodov in zmogljivosti za različna področja uporabe v industriji, pripravi in tretiranju vode ter stavbni tehniki. 

Prenesi brošuro (v angleščini)