KSB – zanesljiv partner na področju obnovljivih energij

Najboljše storitve, najsodobnejše črpalke in armature – sistemi z obnovljivimi viri energije zahtevajo inovativne, učinkovite in trajne proizvode. KSB je sprejel ta izziv.

Elemente der Natur

KSB proizvaja črpalke in armature že 140 let in ima dolgoletne izkušnje na področju inženiringa elektrarn. Zahvaljujoč velikim vlaganjem v raziskave in razvoj, KSB ponuja optimizirane hidravlične sisteme s pogonskimi sistemi z visokim izkoristkom, ki pomenijo zelo nizke stroške v življenjskem ciklu sistema ter maksimalno učinkovitost. KSB je tako zanesljiv partner za vsa področja uporabe, saj nudi optimalne storitve na področju obnovljivih virov energije, s svojimi proizvodi pa podpira trajnostno varovanje okolja.

Sun-animation

Učinkovito izkoriščanje sončne energije s KSB

Koncentrirana sončna energija je ena bolj obetavnih tehnologij na področju obnovljivih virov energije. KSB ponuja zanesljive rešitve za sisteme s paraboličnimi koriti, linearnimi Fresnelovimi koncentratorji ter solarnimi stolpi.

Več to Učinkovito izkoriščanje sončne energije s KSB
Wind

Izjemni proizvodi za učinkovite vetrne elektrarne

KSB črpalke in armature so idealna izbira za vetrne elektrarne. Vsi proizvodi so izbrani in zasnovani tako, da izpolnjujejo specifične zahteve posameznega sistema. 

Več to KSB – močan partner za učinkovite vetrne elektrarne
Biomasse Teaser_listSmallTn

Večja energetska učinkovitost elektrarn na biomaso s črpalkami in armaturami podjetja KSB

Biomasa je eden izmed obnovljivih virov energije, ki omogoča CO2-nevtralno proizvodnjo električne energije, tako kot sežiganje odpadkov. Lahko se nahaja v trdnem, tekočem ali plinastem stanju. Prednosti uporabe trdne biomase so še posebej izrazite zaradi njene razpoložljivosti ter osnovne zmogljivosti.

Več to Večja energetska učinkovitost elektrarn na biomaso s črpalkami in armaturami podjetja KSB
Maisfeld

KSB znanje in izkušnje za energetsko učinkovito pridobivanje bioplina

Z uporabo preizkušene opreme proizvajalca KSB lahko obrati za pridobivanje bioplina izboljšajo svojo energetsko učinkovitost. Preverjena in preizkušena mešala nizkih hitrosti (agitatorji) znamke KSB Amaprop zagotavljajo visoko učinkovitost in dobičkonosnost obrata.

Več to KSB znanje in izkušnje za energetsko učinkovito pridobivanje bioplina
Geothermie_original

Vir energije v prihodnosti: KSB se osredotoča na geotermalno energijo

Geotermalna energija predstavlja obetaven vir energije, ki ima praktično neomejen potencial. KSB črpalke in armature, ki se uporabljajo v takih sistemih, morajo delovati učinkovito in zanesljivo, obenem pa morajo zdržati tudi v ekstremnih pogojih.

Več to Vir energije v prihodnosti: KSB se osredotoča na geotermalno energijo
Additional Information
Renewable energies en_original

Brošura aplikacij: Obnovljiva energija

Energija. Naravna. Neskončna.

Brošura aplikacij: Obnovljiva energija1 MB
Geothermie en_original

Brošura: Geotermalna energija

Rešitve za geotermalno energijo.

Brošura: Geotermalna energija2 MB