Črpalke in armature za učinkovito obratovanje elektrarn

KSB proizvodi so sinonim za gladko obratovanje in vrhunsko zanesljivost v elektrarnah. Zanesljive črpalke in visokotlačni ventili za elektrarne zagotavljajo, da je KSB vodilni proizvajalec na globalnem trgu.  

Tehnično dovršen in obsežen program črpalk proizvajalca KSB kot tudi nabor armatur po DIN standardu prepričajo upravljavce elektrarn ter tehnične izvajalce širom po svetu. Proizvodi KSB so idealna rešitev za ekonomično in zanesljivo proizvodnjo energije.

Zanesljivo delovanje črpalk in armatur za elektrarne proizvajalca KSB

KSB črpalke za elektrarne zagotavljajo zanesljivo delovanje v primarnih in sekundarnih krogotokih širom sveta. Uporabljajo se za napajalno vodo za kotle, kondenzat, hladilno vodo in hladiva ter za kroženje kotlovne vode. Naši visokotlačni ravnosedežni ventili, zasuni in dušilni ventili predstavljajo varno zaporo za vse omenjene medije.

Uporaba KSB proizvodov za elektrarne 

KSB črpalke in visokotlačni ventili za elektrarne so idealni za uporabo v jedrskih elektrarnah ter elektrarnah na fosilna goriva. Poleg tega so posebej primerni za obrate z obnovljivimi viri energije ter za sisteme daljinskega ogrevanja. KSB črpalke in armature se uporabljajo tudi v elektrarnah s sistemi za zajem in skladiščenje ogljika (CCS).

POJDI NA PRODAJNI KATALOG

Ingenieurdienstleistungen

Raziskave zagotavljajo vrhunsko kakovost – KSB inženirske storitve

Črpalke in ventili proizvajalca KSB so zagotovilo za kakovost, ekonomsko učinkovitost in varnost. KSB-jevi inženirji nenehno spremljajo zahteve trga in na podlagi tega razvijajo ekonomsko čim bolj optimalne rešitve.

Več to Raziskave zagotavljajo vrhunsko kakovost – KSB inženirske storitve
Additional Information
Solar Power en_original

Brošura: solarna energija

Rešitve za koncentrirano sončno energijo.

Brošura: solarna energija 3 MB
Renewable energies en_original

Brošura aplikacij: Obnovljiva energija

Energija. Naravna. Neskončna.

Brošura aplikacij: Obnovljiva energija1 MB