KSB – Spoznajte globalnega akterja

S prihodki od prodaje, ki presegajo 2,2 milijarde evrov, je skupina KSB eden vodilnih dobaviteljev črpalk, armatur in sistemov. Po svetu zaposluje več kot 16.000 ljudi, ki so predani zagotavljanju odličnih storitev in proizvodov najvišje kakovosti. 

KSB je strokovnjak za črpalke, armature ter sisteme za stavbno tehniko, industrijo, vode, energetiko in rudarstvo. Kot globalni akter KSB ponuja storitve ter proizvaja celotne hidravlične sisteme za transport vode in odpadnih vod v vseh vrstah industrije.

KSB konstantno raste že od ustanovitve leta 1871. Danes je skupina prisotna na vseh celinah z lastnimi podjetji za prodajo in trženje, proizvodnimi obrati in servisi.  

Spoznajte skupino KSB na spletni straniwww.ksb.com.

ContentPicture_Research_img

Raziskave

Inovativni proizvodi in poslovne ideje so rezultat globalnih raziskav in razvoja s strani Skupine KSB. Skupina KSB je najmočnejša na področju inženiringa vod, tehnologije materialov ter avtomatizacije. 

Raziskave to Raziskave
ContentPicture_Purchasing_img

Nabava

KSB nabavlja proizvodne materiale in sredstva po vsem svetu in sicer za vse proizvodne obrate in prodajne enote, pri čemer tesno sodeluje z izbranimi dobavitelji. 

Nabava to Nabava
ContentPicture_History_img

Zgodovina Skupine

Zgodba o uspehu družbe KSB se je začela leta 1871 v majhnem podjetju v mestu Frankenthal. Danes je družba globalni akter. Kratka zgodovina družbe KSB AG. 

Zgodovina Skupine to Zgodovina Skupine
ContentPicture_Corpor_Governance_img

Upravljanje družbe

Odgovorno upravljanje in nadzor družbe sta pri KSB na zelo pomembnem mestu. Iz tega razloga so načela upravljanja zasnovana na nemških pravilih upravljanja z družbami (German Corporate Governance Code). 

Upravljanje družbe to Upravljanje družbe
ContentPicture_Investor-Relations_img

Odnosi z investitorji

KSB nastopa na trgu kot javno podjetje že od leta 1887, od leta 1895 pa tudi kotira na borzi.

ContentPicture_Strategy_img

Strategija, organizacija, korporativna kultura

KSB ima jasne cilje: doseči trajnostno in dobičkonosno rast ter biti vodilni dobavitelj črpalk, ventilov in sistemov na svetovnih trgih.

Strategija, organizacija, korporativna kultura to Strategija, organizacija, korporativna kultura
Additional Information