KSB v Sloveniji

V podjetju KSB črpalke in armature d.o.o. sledimo ciljem in strategiji KSB s strokovnim svetovanjem na področju črpalk, armatur in sistemov.

V KSB črpalke in armature d.o.o. smo specializirani za prodajo črpalk, armatur, sistemov in storitev na področjih industrije, pitne in odpadne vode, stavbne tehnike in energije. Naš cilj je ponuditi kupcem rešitve po meri in delovati kot zaupanja vreden regionalni partner, ki je vedno v bližini. Ne glede na dano nalogo, v KSB pripisujemo velik pomen trajnostnemu razvoju ter okoljski ozaveščenosti. Številni pridobljeni certifikati so dokaz, da upoštevamo stroge standarde kakovosti. 

Profile_tea_listMediumTn

KSB črpalke in armature d.o.o. v Sloveniji

Vrhunske storitve in prvovrstno svetovanje – to je podjetje KSB črpalke in armature d.o.o. v Sloveniji. Podjetje je specializirano za prodajo črpalk, armatur, sistemov in storitev na področjih industrije, pitne in odpadne vode, stavbne tehnike in energije in svetovanje pri učinkovitejši rabi energije.

Profil to KSB črpalke in armature d.o.o. v Sloveniji
Locations_img

Zanesljivo, hitro in blizu – vaši regionalni kontakti

KSB razvija in izdeluje rešitve po meri in ponuja prvovrstne storitve na svetovni ravni. V Sloveniji, KSB črpalke in armature d.o.o. nudi podporo kupcem kot kompetenten regionalni partner.

Lokacija to Zanesljivo, hitro in blizu – vaši regionalni kontakti
Corporate_Responsibility_img

Socialna odgovornost podjetja

KSB je sinonim za aktivno zavezanost socialni odgovornosti v okviru podjetja. Pri našem poslovanju nas vodijo načela trajnosti in pravičnosti pri ravnanju  z ljudmi in z okoljem.

Odgovornost podjetja to Socialna odgovornost podjetja
ISO-OHSAS-certificate-picture

Najvišji standardi kakovosti – nacionalni in mednarodni certifikati

KSB vedno deluje v skladu z najnovejšimi standardi in sicer na vseh področjih po svetu. KSB črpalke in armature d.o.o.  prav tako daje velik poudarek visoki stopnji kakovosti, kar potrjujejo številni pridobljeni certifikati.

Kakovost in certifikati to Najvišji standardi kakovosti – nacionalni in mednarodni certifikati
ksb-logo-im-grauguss-picture

Blagovne znamke in proizvodi podjetja KSB črpalke in armature d.o.o.

Krovna znamka KSB vključuje več blagovnih znamk visokokakovostnih proizvodov in storitev, ki jih ponuja Skupina KSB. Tu je seznam imen blagovnih znamk podjetja KSB črpalke in armature d.o.o.

Podjetja in blagovne znamke to Blagovne znamke in proizvodi podjetja KSB črpalke in armature d.o.o.
New content item

Vodstvo podjetja KSB črpalke in armature d.o.o.

Odgovorno vodenje in nadzor imata v podjetju KSB črpalke in armature d.o.o. pomembno mesto. To filozofijo podpirajo zaposleni v podjetju skozi svoje vsakodnevne aktivnosti.

Vodstvo to Vodstvo podjetja KSB črpalke in armature d.o.o.
ContentPicture_Group_img

KSB – predstavitev globalne skupine

S prihodki od prodaje, ki presegajo 2,2 milijarde evrov, je skupina KSB eden vodilnih dobaviteljev črpalk, armatur in sistemov. Po svetu zaposluje več kot 16.000 ljudi, ki so predani zagotavljanju odličnih storitev in proizvodov najvišje kakovosti. 

KSB skupina to KSB – predstavitev globalne skupine
Additional Information