Novice

Za novice družbe KSB, kliknite tukaj.

 1. FIFA svetovno nogometno prvenstvo v Braziliji in KSB

  wm_an_original

  Šest od dvanajstih stadionov svetovnega nogometnega prvenstva je opremeljenih z našimi vrhunskimi črpalkami, ki pomagajo zagotavljati čim bolj nemoten potek tega velikega globalnega dogodka.

  Več zu KSB geht auf Wachstumskurs
 2. mladi upi

  mladi upi_original

  KSB Slovenija doniral izdelke Srednji tehniški in poklicni šoli Trbovlje

  V KSB črpalke in armature d.o.o. se zavedamo pomembnosti izobraževanja mladih, zato smo se z veseljem odzvali prošnji Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje za opremo učne delavnice.

  Na srednji šoli se izvajajo poklicni in tehniški programi elektro in strojne usmeritve ter program tehniška gimnazija. V  sklopu strojne smeri izobražujejo tudi poklic inštalater strojnih inštalacij, za katerega so uredili učno delavnico. V njej se dijaki, med drugim, učijo montirati, servisirati in popravljati tudi različna ogrevalna telesa.  In prav njim je namenjena naša donacija obtočnih črpalk Calio, Calio S in Rio-Eco N ter holandca.

  Donacijo smo predali pobudniku akcije, g. Miroslavu Romihu, učitelju, ki ga je ob tem dogodku spremljalo nekaj dijakov.  Pripravili smo jim kratko strokovno predavanje in jim ponudili vpogled tudi v nekatere druge naše izdelke. 

  »Na mladih svet stoji.«

  Več zu KSB geht auf Wachstumskurs
Additional Information