Utesäljare VA pumpar & ventiler Placeringort: Stockholm

KSB satsar framåt och vi vill utveckla kundsegment VA och nu ännu mer i Stockholmsregionen. Drivs du av resultat och älskar när du får hem en affär? Har du jobbat med kommunala vatten/avloppsverksamheter i Stockholm? Då är du den vi söker!

Som KSBs utesäljare kommer Du att arbeta med att bearbeta både befintliga och potentiella kunder, via personliga besök och telefon. Du ger teknisk rådgivning, ansvarar för budgetering och utfall, gör affärsavslut och upprättar kundavtal. Du bör räkna med en hel del resor i företagets tjänstebil. I arbetet hör även att organisera och delta i kundaktiviteter. 

Vem söker vi?

  • Du som har dokumenterad säljerfarenhet samt ett utvecklat affärssinne
  • Du har erfarenhet från VA d.v.s. kommunala vatten/avloppsverksamheter, gärna erfarenhet från konsultledet, driftsansvarig, underhållschef el liknande
  • Du får gärna ha pump/ventil bransch bakgrund
  • Du har självklart vana vid affärs- och CRM-system
  • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Du har teknisk utbildning eller ett starkt teknikintresse

För att trivas som säljare hos oss på KSB är det viktigt att:

  • Du har entreprenörsanda och ett utpräglat serviceintresse med hög ansvarskänsla
  • Du är affärsdriven och brinner för att arbeta med kunden i fokus, samt god förmåga att driva projekt tillsammans med medarbetare och kunder
  • Du har det engagemang som krävs för att skapa långvariga affärsrelationer

För oss på KSB är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper. Hos oss kommer Du att få möjlighet att arbeta med det Du är duktig på.

KSB bygger nya lokaler för koncernen och dessa kommer finnas i Upplands Väsby och vara klara i slutet av 2019. Där kommer vi ha ett antal av våra medarbetare stationerade med arbetsområdet Stockholm och dess närområde. I lokalerna kommer även vårt dotterbolag Pumphuset Sverige AB att ha sitt huvudkontor och serviceverkstad.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mikael Berglund på tel 031-7202456 eller 070-4202456. 

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har drygt 15 000 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland. KSB Sverige AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Det är ett expansivt företag där 71 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige mot kunder inom Industri, Energi, VA och VVS. Omsättningen 2018 uppgick till drygt 300 MSEK.

KSB präglas av att leverera hög kvalitet och är ett spännande internationellt företag där du som medarbetare kontinuerligt känner av den globala företagskulturen genom kontakterna med dina kollegor runt om i världen.

Lediga jobb

Additional Information
Frankenthal Premises

Varför KSB?

Ett traditionellt företag med trevlig atmosfär. Pålitliga produkter med ett utmärkt rykte på marknaden gör oss till en av världens ledande tillverkare av pumpar och ventiler.

Mer to Varför KSB?
imagekampagne_collection_original

Teknologi som gör skillnad

Där vätskor behöver transporteras eller regleras, förlitar sig kunder över hela världen på vår kompetens som ventil- och pumptillverkare.