Sales Support till vår Projektavdelning

Vi söker en administrativ Sales Support för placering på huvudkontoret i Göteborg.

Vi erbjuder dig intressanta möjligheter att utvecklas i ett internationellt företag. Du blir en viktig del av vårt team där din insats räknas. Du får stöd från kollegor och chefer som verkligen vill att du skall lyckas!

Arbetsuppgifter
Som Sales Support på Projektavdelningen bildar du ett tight team med säljarna och övrig Sales Support. Du kommer att utgöra en viktig kugge där du ansvarar för hela processen från mottagen order till leverans i utsatt tid. Arbetsuppgifterna innefattar:

  • registrera order
  • inköp och kontakt med våra egna producerande enheter och externa leverantörer
  • leveransbevakning 
  • kundkontakter för att planera och informera om pågående leveranser
  • sammanställa dokumentation till våra kunder
  • hjälper till vid förfrågningar och i vissa fall även utarbetar offerter

Din profil
Du är engagerad och socialt utåtriktad person. Du uppskattar och klarar av att arbeta självständigt, men du arbetar även bra i team där ni hjälper och stöttar varandra. Du har förmåga att skapa och behålla långsiktiga kundrelationer och ser service till kunden som en självklar del i arbetet. Du är ansvarsfull, driven, flexibel, lösningsorienterad och tycker om utmaningar. Det är också viktigt att du är noggrann och uthållig då många av våra projekt har långa ledtider.

Din bakgrund
Det här är ett spännande jobb för dig som har erfarenhet av att arbeta med support, administration eller som innesäljare/ordermottagare. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska (gärna även tyska), både i tal och skrift samt vana vid affärs- och CRM-system. Vi kan även tänka oss en nyutexaminerad, teknikinriktad ansvarstagande person i denna roll som kommer in med kraft, nyfikenhet, intresse att lära och med en möjlighet att växa i vårt företag.

Kontakt
Mer information om tjänsten lämnas av Niklas Dahlgren, 070-4202482.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen, vi ser därför gärna att du ansöker omgående. Skicka dina ansökningshandlingar, dvs. CV och personligt brev, via länken nedan.

Välkommen med din ansökan!

KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har drygt 15 000 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland. KSB Sverige AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Det är ett expansivt företag där 71 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige mot kunder inom Industri, Energi, VA och VVS. Omsättningen 2018 uppgick till drygt 300 MSEK.

KSB präglas av att leverera hög kvalitet och är ett spännande internationellt företag där du som medarbetare kontinuerligt känner av den globala företagskulturen genom kontakterna med dina kollegor runt om i världen.

Lediga jobb

Additional Information
Frankenthal Premises

Varför KSB?

Ett traditionellt företag med trevlig atmosfär. Pålitliga produkter med ett utmärkt rykte på marknaden gör oss till en av världens ledande tillverkare av pumpar och ventiler.

Mer to Varför KSB?
imagekampagne_collection_original

Teknologi som gör skillnad

Där vätskor behöver transporteras eller regleras, förlitar sig kunder över hela världen på vår kompetens som ventil- och pumptillverkare.