Pumpmontör - Servicetekniker norra Sverige

Vi söker en Servicetekniker till vår Service-avdelning med uppdraget att i första hand täcka norra Sverige, lämplig bostadsort kan vara Sundsvall eller norrut. Vårt varumärke är starkt och vi kan därför erbjuda dig intressanta möjligheter som medarbetare i vårt team. Du får löpande utbildning och kommer att utgöra en viktig kugge i ett professionellt team med gott kamratskap.

Som servicetekniker arbetar du med kvalificerade pumpreparationer ute hos kund. Våra kunder finns bl a inom kraftverksindustri, pappersbruk och kemiindustri där du får möjlighet att arbeta med spännande installationer och serviceprojekt i en självständig och fri roll. Arbetet medför mycket resor under veckorna.

Du är vårt ansikte utåt hos kunderna och det är därför viktigt att du är en professionell, kompetent, social, glad och trevlig person som behärskar det svenska språket bra, engelska är meriterande. Du måste ha förmåga att både arbeta självständigt och ihop med övriga kollegor.

Du har/är:

  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • Flerårig erfarenhet från reparationsföretag, helst inom pumpbranschen (starkt meriterande) alternativt erfarenhet från underhållsarbete inom industri eller VA-branschen
  • Erfarenhet från el-, styr- och reglerteknik
  • Gärna erfarenhet av svarvning, fräsning och svetsning
  • Van PC-användare
  • B-körkort
  • Ordningsam och noggrann
  • Ansvarstagande, ärlig och social
  • Förmåga att arbeta såväl självständigt som i team

Låter detta intressant - skicka in din ansökan!

Vill du veta mer om oss och arbetet som Servicetekniker så ring vår Servicechef Anders Randling på telefon 070-4202430. Information om oss finns på www.ksb.se. Där kan du även läsa om de servicelösningar vi erbjuder våra kunder.

Skicka gärna in din ansökan (CV och personligt brev) till annapia.klevensparr@ksb.com

KSB är Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler med globalt drygt 16.300 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland.

KSB Sverige AB med huvudsäte i Sisjön, Göteborg, är ett expansivt företag som marknadsför hela produktprogrammet i Sverige. Med våra 67 medarbetare är vi verksamma inom segmenten Industri, Energi, VA och VVS. Vår omsättning uppgår till drygt 240 MSEK.

Lediga jobb

Additional Information
Frankenthal Premises

Varför KSB?

Ett traditionellt företag med trevlig atmosfär. Pålitliga produkter med ett utmärkt rykte på marknaden gör oss till en av världens ledande tillverkare av pumpar och ventiler.

Mer to Varför KSB?
imagekampagne_collection_original

Teknologi som gör skillnad

Där vätskor behöver transporteras eller regleras, förlitar sig kunder över hela världen på vår kompetens som ventil- och pumptillverkare.