Alla originalreservdelar från KSB är toppmoderna. De bidrar till att minska energiförbrukningen och förebygger driftstopp.

Alla originalreservdelar från KSB är toppmoderna. De bidrar till att minska energiförbrukningen och förebygger driftstopp.

Fördelar med originalreservdelar från KSB

Höggradigt material och toppkvalitet förebygger driftstopp.

KSB:s pålitliga nya pumpar och tillhörande reservdelar, t.ex. pumphjul, tillverkas med samma maskiner. Detta säkerställer genomgående hög kvalitet för alla våra produkter.

Finns i hela världen

KSB förser kunder över hela världen med alla reservdelar de behöver. Dessutom tillhandahålls konsulttjänster på plats av våra kompetenta medarbetare med stor kunskap om pumpar.

Garanti för originalreservdelar

Alla originaldelar, exempelvis pumphjul omfattas av KSB:s garanti. Våra reservdelar är av högsta kvalitet och kommer att hålla systemet igång i flera år.

Beställningsservice dygnet runt

För att undvika driftstopp behandlar KSB alla beställningar snabbt och till full belåtenhet för sina kunder. Många reservdelar skickas t.o.m. inom 24 timmar efter en beställning.

Kunskap om pumpar

KSB ger råd om alla aspekter av reservdelsinköp och optimala underhållscykler. På så sätt kan du dra nytta av . Vi är verksamma inom forskning och utveckling för att göra ditt system både tillförlitligt och toppmodernt.

Additional Information

Vid katastroffall för energi- och industripumpar

Name

Servicechef Anders Randling

Phone

workTel:
070 420 24 30
ersatz pic

Download

KSB Reservdelskit för standardpumpar

Download932 KB