KSB i Sociala Medier

En översikt över sociala medieaktiviteter i KSB-koncernen.

KSB använder dessa plattformar för att dela information, videor och bilder med dig, och ge dig en inblick i KSBs värld.

Följ oss gärna på våra olika sociala medier. Vi ser fram emot att läsa era kommentarer.

Facebook Ext. Link_original

Facebook

Spännande nyheter om pumpar och ventiler, extraordinära händelser och tips av experter. Få förstahandsinformation på vår officiella KSB Company Facebook-sida. Fördjupa dig i vår värld av teknnologi och dela idéer med KSB och följare över hela världen.

Mer
Twitter Ext. Link_original

Twitter

Aktuella nyhetssändningar och direktinformation: mikrobloggtjänsten ansluter twittrare med KSB i realtid. Här publicerar KSB produktnyheter, foton och länkar till filmer samt specialartiklar. Utöver detta länkar @KSBCompany till branschnyheter.

Mer
LinkedIn Ext Link_original

LinkedIn

Tjänsten är för affärsrelaterade nätverk, tekniska detaljer och relationer. KSBCompany garanterar kvalitetsutbyte mellan experter.

Mer
Youtube Ext. Link_original

YouTube

Filmer och animationer möjliggör för användare att uppleva teknologin ur ett helt annat perspektiv. Följ med oss och ta en titt bakom kulisserna på våra webbplatser, se vad som händer i vissa applikationer eller titta på simuleringar av energieffektiva pumpar och pumpaggregat. Detta och mycket mer finns tillgänglig från KSB på den officiella KSBCompany YouTube-kanalen.

Mer
Googl + Ext Link_original

Google+

Googles sökmotor har sitt egna sociala nätverk och KSB är en del av det. Med en tilltalande sida innehållande teknisk information från koncernen, nyheter och information. Google+ visar på kartan var alla KSB företag finns.

Mer
Zusätzliche Informationen