Kemin stämmer med KSB

Vår stora kunskap och långa erfarenhet ger oss förmåga att utveckla produkter som uppfyller de allt hårdare kraven på säkerhet och stabilitet. I mer än 140 år har innovativt helhetstänkande varit en självklarhet för oss på KSB. Det har gjort oss till en pionjär inom vår bransch. Banbrytande innovationer och vidareutvecklingar som vår bästsäljande standardiserade kemikaliepump MegaCPK liksom vår nya magnetkopplade pump Magnochem är tydliga bevis på vår uppfinningsrikedom och framtidsorienterade inställning.

KSB Pumpen für die Chemie Dessa väl beprövade pumpserier har utvecklats och förbättrats tack vare KSB:s unika kompetens och erfarenhet av kemiska applikationer. Produkterna utnyttjar den senaste tekniken som ger maximal driftsäkerhet i alla applikationer. Vid sidan av den bästsäljande pumpen MegaCPK utökar KSB sitt program med den mångsidiga, magnetkopplade pumpen Magnochem för nya användningsområden.

till produktkatalogen

MegaCPK Vorteils Motiv

MegaCPK

MegaCPK är en mycket kraftfull standardiserad pump avsedd för bland annat den kemiska och petrokemiska industrin.

Mer zu MegaCPK
KSB-Magnochem image

Magnochem

KSB har vidareutvecklat sina standardiserade kemikaliepumpar och optimerat dem för de utmaningar och kundkrav som präglar dagens marknad. Resultatet är pumpar som klarar alla jobb och utmaningar.

Mer zu Magnochem
Zusätzliche Informationen
KSB solutions for the food and beverage industry

Livsmedelsapplikationer

KSB:s lösningar för livsmedelsindustrin.

 

Mer zu Livsmedelsapplikationer