Toppmoderna industriapplikationer – med pumpar och ventiler från KSB

KSB:s industripumpar och industriventiler är lämpliga för nästan alla användningsområden. De fungerar i de tuffaste miljöer och uppfyller samtidigt högsta tänkbara säkerhetsnivå.

Innovativ teknik för industrin med högsta möjliga driftsäkerhet

KSB:s banbrytande och tekniskt avancerade produkter för industriella applikationer uppfyller i det närmaste alla krav som ställs i dagens industriprocesser, vare sig det handlar om standardiserade pumpar, spaltrörsmotorpumpar, dränkbara djupbrunnspumpar samt membran- eller vridspjällventiler. 

De högpresterande industriella ventilerna från KSB garanterar dessutom en effektiv, hållbar och ekologisk drift.KSB:s produkter för industrin är mycket mångsidiga och lämpliga för en lång rad industriella applikationer inom allt från läkemedels-, livsmedels- och bryggeribranscherna till brandskydd, snökanoner och sockerproduktion. KSB:s produkter erbjuder dessutom kvalitet och prestanda i högsta klass. Industripumpar och industriventiler från KSB klarar mycket krävande driftsförhållanden: extrema temperaturer, höga tryck, aggressiva och frätande vätskor samt vätskor med stor andel fasta partiklar. KSB:s produkter säkerställer alltid lika smidig drift. Tillförlitliga, säkra och hållbara.

Till Produktkatalogen

Eta pump, Eta pumps

Eta håller världen i rörelse.

Eta-pumparna håller världen i rörelse genom en oöverträffad mångfald i termer av produkter och serviceerbjudanden. KSB:s Eta-pumpar erbjuder optimerade hydraulsystem i ett (nästan) oändligt antal varianter.

Mer to Eta håller världen i rörelse.
Movitec: the new generation of the proven high-pressure pump

Högtryckspumpen Movitec

Movitec-pumpar hanterar varierande applikationer och finns i många olika konstruktionsvarianter. Movitec in-line högtryckspump är den perfekta lösningen som levererar hög prestanda inom en mängd olika användningsområden.

Mer to Högtryckspumpen Movitec
MegaCPK Vorteils Motiv

MegaCPK

MegaCPK är en mycket kraftfull standardiserad pump avsedd för bland annat den kemiska och petrokemiska industrin.

Mer to MegaCPK
KSB-Magnochem image

Magnochem

KSB har vidareutvecklat sina standardiserade kemikaliepumpar och optimerat dem för de utmaningar och kundkrav som präglar dagens marknad. Resultatet är pumpar som klarar alla jobb och utmaningar.

Mer to Magnochem
BOA-H Absperrventile mit Faltenbalg

BOA-H Mat E och BOA-H Mat P kägelventiler

Du kommer att imponeras av våra ställdonsaktiverade kägelventiler BOA-H Mat E/Mat P med sin täta stängningsfunktion och pålitliga tätning. De kan även användas på ett mycket flexibelt sätt i en rad olika applikationer.

Mer to BOA-H Mat E och BOA-H Mat P kägelventiler
Membranventil SISTO-C

SISTO-C membranventiler betyder säkerhet

Den perfekta ventilen för hygieniska och sterila applikationer inom läkemedelsindustrin.

Mer to SISTO-C membranventiler betyder säkerhet
Robot

KSB:s automationslösningar för ventiler

KSB utvecklar och erbjuder ett omfångsrikt sortiment av smarta positionerare och regleringsenheter för öppnande/stängande funktioner som används för att bearbeta data, styra ventiler och förbättra prestandan.

Mer to KSB:s automationslösningar för ventiler
Additional Information
KSB solutions for the food and beverage industry

Livsmedelsapplikationer

KSB:s lösningar för livsmedelsindustrin.

 

Mer to Livsmedelsapplikationer