KSB-pumpar och ventiler med lång livslängd för kraftverk

KSB:s pumpar och ventiler med lång livslängd för moderna kraftverk står för effektiv generering av el med låg bränslekonsumtion. 

Power Station Heyden2 Högpresterande komponenter med hög driftsäkerhet och tillgänglighet är av största vikt speciellt i överkritiska kraftverk där det förekommer höga tryck och temperaturer.

Detta är precis vad KSB-pumpar och ventiler med lång livslängd innebär. De är fullständigt pålitliga även under extrema driftsförhållanden.

Uppfattas som en pålitlig partner över hela världen

KSB är kända världen över för att på ett tillförlitligt sätt uppfylla den garanterade effektiviteten tack vare speciella konstruktionsdetaljer.

KSB säkerställer alltså att anläggningsbyggare och -operatörer kan göra en tillförlitlig planering och hjälper till att öka effektiviteten på kraftverket.

För mer information om KSB-produkter för energiproduktion i kraftverk, se produktöversikten i vår produktkatalog och de markerade nedladdningar på höger sida.

 

till produktkatalogen

residur pic

KSB:s keramiska lager RESIDUR – robusta glidlager för alla rörhuspumpar

KSB:s underhållsfria, slitstarka keramiska lager RESIDUR klarar av höga kontinuerliga belastningar och minskar tydligt systemets livscykelkostnader.

Mer to KSB:s keramiska lager RESIDUR – robusta glidlager för alla rörhuspumpar
KSB slitringar med bikake-strukturerad yta_art_original

KSB:s slitringar med bikake-strukturerad yta – minimala läckageförluster, maximal effektivitet

KSB:s slitringar med bikake-strukturerad yta hjälper till att minska energikostnaderna och bidrar till pålitlig drift. De garanterar toppeffektivitet.

Mer to KSB:s slitringar med bikake-strukturerad yta - minimala läckageförluster, maximal effektivitet
Additional Information
Kraftwerk Heyden

Brochure Real power comes from ideas.

We’ve got watt it takes.

Brochure Real power comes from ideas.5 MB