Pumpar och ventiler från KSB – för effektiv drift av kraftanläggningar

KSB:s produkter står för stabil drift och maximal pålitlighet i kraftanläggningar. Tillförlitliga kraftverkspumpar och högtrycksventiler gör KSB marknadsledande i hela världen.

Kraftverksoperatörer och anläggningsbyggare över hela världen övertygas av KSB:s tekniskt avancerade och omfattande pumpprogram samt våra ventiler enligt DIN-standarden. KSB-produkter är mycket lämpliga för ekonomisk och pålitlig energiproduktion.

Pålitlig drift av KSB:s pumpar och ventiler för kraftverk

KSB:s kraftverkspumpar ger pålitlig drift i primär- och sekundärkretsar över hela världen. På ett tillförlitligt sätt hanterar de matarvatten, kondensat, kylvatten, kylmedia och panncirkulation. Våra högtrycks kägel-, kilslid- och vridspjällsventiler fungerar som avstängningsventiler för dessa media på ett säkert sätt..

Applikationer för KSB:s kraftverksprodukter

KSB:s kraftverkspumpar och högtrycksventiler är mycket lämpliga för användning i kärnkraftverk och fossileldade kraftverk. Dessutom är de särskilt lämpliga för applikationer med förnybar energi samt för fjärrvärmeanläggningar. Pumpar och ventiler från KSB för kraftverk används också i kraftverk för avskiljning och lagring av koldioxid

TILL PRODUKTKATALOGEN

New production hall with test facility for innovative power station pumps

Produktionshall med testanläggning för kraftverkspumpar

I den nya produktionshallen i Frankenthal, Tyskland, tillverkar KSB i huvudsak matarvattenpumpar för pannor i överkritiska kraftverk. Här provkörs pumparna på ett säkert och tillförlitligt sätt i den integrerade test- och produktionsanläggningen.

Mer to Ny produktionshall med testanläggning för innovativa kraftverkspumpar
Additional Information
New content item

Produktbroschyr (EN)

Solutions for Biomass Power Plants

Download3 MB
Renewable energies en_original

Applikationsbroschyr (EN)

Förnybara energikällor

Download1 MB