KSB i Sverige

I Sverige representeras KSB av KSB MÖRCK AB. De högt kvalificerade medarbetarna åtar sig att arbeta mot de uppsatta målen i KSB-koncernen genom att erbjuda utmärkt service och förstklassig rådgivning.

KSB MÖRCK har specialiserat sig på pumpar, ventiler och service. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar och att vara en pålitlig regional partner som kan nås lätt och snabbt.

KSB MÖRCK fäster stor vikt vid hållbarhet och miljömedvetenhet. Dessutom har flera certifikat tilldelas oss som bevis på våra stränga kvalitetskrav.

Profile-Teaser_listMediumTn

KSB i Sverige

Utmärkt service och förstklassig rådgivning – det är KSB MÖRCK AB i Sverige. KSB MÖRCK har specialiserat sig på pumpar, ventiler och service.

Profil zu KSB i Sverige
Locations_img

Pålitlig, snabb och nära till hands - KSB MÖRCK

KSB:s huvudkontor i Sverige finns i Göteborg samt försäljningskontor i Gävle och Sala, varifrån utmärkt service och bästa råd ges våra kunder när det gäller att välja lämpliga produkter och lösningar.

Här hittar du oss zu Pålitlig, snabb och nära till hands - KSB MÖRCK
Corporate_Responsibility_img

KSB:s företagsansvar

KSB står för ett aktivt engagemang för företagens sociala ansvar. I alla vår verksamhet, styrs vi av principerna om hållbarhet och rättvisa i hur vi handskas med människor och miljö.

KSB:s företagsansvar zu KSB:s företagsansvar
ISO-OHSAS-certificate-picture

Premiumkvalitet på KSB – nationella och internationella certifikat

KSB arbetar alltid enligt de senaste kvalitetsstandarder, i alla delar av företaget - över hela världen. KSB MÖRCK AB fäster också största vikt vid högsta kvalitet, vilket också ett antal certifikat verifierar.

Kvalitet och Miljö zu Premiumkvalitet på KSB – nationella och internationella certifikat
ksb-logo-im-grauguss-picture

Varumärken och produkter tillgängliga från KSB MÖRCK

KSB MÖRCK:s produktparaply omfattar ett antal varumärken som representerar högkvalitativa produkter och tjänster i KSB-koncernen. Här finns en sammanställning över KSB MÖRCK:s produktprogram. 

Företag och varumärke zu Varumärken och produkter tillgängliga från KSB MÖRCK
ksb-history-picture

KSB MÖRCK - fakta och tekniska milstolpar

Från starten till den senaste produkten: resultat och höjdpunkter från KSB MÖRCK i korthet. 

Företagshistoria zu KSB MÖRCK - fakta och tekniska milstolpar

KSB MÖRCK - ett företag som överträffar dina förväntningar

KSB MÖRCK är ett av Sveriges ledande företag inom flödesteknik med försäljning och service av pumpar och ventiler samt tillhörande automatik och reglerutrustning för Industri, Energi och VA.

Organisation zu KSB MÖRCK - ett företag som överträffar dina förväntningar
ContentPicture_Group_img

KSB – presentation av en global koncern

Med försäljningsintäkter som uppgår till 2,2 miljarder Euro är KSB-koncernen en av de ledande leverantörerna av pumpar, ventiler och system. Globalt sysselsätter KSB fler än 16.000 personer - alla med åtagande att tillhandahålla god service och högsta produktkvalitet.

KSB Group zu KSB – presentation av en global koncern
Zusätzliche Informationen
imagekampagne_collection_original

Teknologi som gör skillnad

Där vätskor behöver transporteras eller regleras, förlitar sig kunder över hela världen på vår kompetens som ventil- och pumptillverkare.