KSB – vaš sposoban i stručan partner za efikasnu preradu vode

U KSB-u smo stručnjaci u pripremi vode, kondicioniranju vode i desalinizaciji morske vode. KSB pumpe, armature i servis znače tehnički napredak i zadovoljavaju sve priznate standarde.

Prerada vode Desalinizacija morske vode

KSB je kompanija koja je priznata i poznata po stručnosti za procese obrnute osmoze (RO) i nudi optimalna rešenja za procese destilacije MSF (Multi-Stage Flashvišefazna destilacija) i MED (Multiple-Effect distillationvišestruka destilacija).

Prerada vode

KSB pumpe predstavljaju inovativnu tehnologiju i daju vrhunske rezultate u preradi vode. Energetski su efikasne i smanjuju troškove tokom radnog veka sistema u koji su instalirane.

IDITE NA KATALOG PROIZVODA

Pročitajte više o desalinizaciji i pripremii vode

Mulitec_teaser_img

KSB Multitec-RO

Pumpe visokog pritiska iz KSB-ove serije Multitec-RO znače vrhunsku radnu pouzdanost kao i niske troškove energije i održavanja u procesima obrnute osmoze.

Više to KSB Multitec-RO – pumpe visokog pritiska za optimalnu desalinizaciju
Additional Information
FluidFuture_Link_en_marginalLsTn

Fluid Future® - Energetska efikasnost

Energija: mi trošimo sve naše da bismo sačuvali puno vašeg. FluidFuture® analizira sistem i utvrđuje potencijal za uštede – za veću energetsku efikasnost i manje troškove. Više informacija o FluidFuture®

Više informacija o Fluid Future projektu
Broschüre-SB_original

Fokusirani na vaš uspeh.

Na jednom mestu: integrisana KSB rešenja. Pogledajte široki asortiman proizvoda i mogućnosti za različite aplikacije u industriji, pripremi vode i građevinskoj tehnici.

Preuzmi brošuru