KSB-ovi RESIDUR keramički ležajevi – robustni klizni ležajevi za sve pumpe sa cevastim kućištem

KSB-ovi RESIDUR keramički ležajevi bez potrebe održavanja i otporni na habanje u stanju su da funkcionišu pod stalnim velikim opterećenjima i znatno smanjuju troškove tokom radnog veka vašeg sistema.

residur new header

Radijalni ležajevi pumpi sa cevastim kućištem izloženi su stalnom protoku pumpane tečnosti i zato moraju biti posebno robustni.

Pumpe sa cevastim kućištem opremljene su KSB-ovim RESIDUR keramičkim ležajevima kako bi odgovorile na potrebe zahtevnog posla. To se pokazalo uspešnim: od njihovog uvođenja u ranim osamdesetim godinama, KSB-ovi RESIDUR keramički ležajevi dokazali su svoju vrednost u hiljadama primenaposebno u teškim uslovima postrojenja za desalinizaciju morske vode i rashladnim sistemima elektrana.

Svaka pumpa sa cevastim kućištem, bez obzira na proizvođača i model, može se naknadno opremiti KSB-ovim RESIDUR keramičkim ležajevima.

residur pic

Prednosti KSB RESIDUR keramičkih ležajeva:

  • Klizni ležajevi podmazuju se pumpanom tečnošću.
  • Nasuprot tome, ležajevi izrađeni od uobičajenih materijala moraju se podmazivati slatkom vodom ili filtriranom pumpanom tečnošću.
  • Pogodni su za okolinu, nema rizika od zagađenja mazivima 
  • Bez potrebe održavanja i otporni su na habanje 
  • Niski troškovi tokom radnog veka vraćaju novac koji je uložen u KSB RESIDUR keramičke ležajeve nakon samo tri godine. 
  • Visoka radna pouzdanost 
  • Otpornost na termički šok
Additional Information
FluidFuture_Link_en_marginalLsTn

Fluid Future® - Energetska efikasnost

Energija: mi trošimo sve naše da bismo sačuvali puno vašeg. FluidFuture® analizira sistem i utvrđuje potencijal za uštede – za veću energetsku efikasnost i manje troškove. Više informacija o FluidFuture®

Više informacija o Fluid Future projektu
Broschüre-SB_original

Fokusirani na vaš uspeh.

Na jednom mestu: integrisana KSB rešenja. Pogledajte široki asortiman proizvoda i mogućnosti za različite aplikacije u industriji, pripremi vode i građevinskoj tehnici.

Preuzmi brošuru