Originalni KSB-ovi rezervni delovi – izbegnite zastoje i uštedite energiju

Svi KSB-ovi originalni delovi predstavljaju poslednju reč tehnike. Oni pomažu smanjenju potrošnje energije i sprečavaju zastoje u radu.

 

Prednosti KSB-ovih originalnih rezervnih delova

Visokovredni materijali i vrhunski kvalitet

KSB-ove pouzdane nove pumpe i prateći rezervni delovi, kao što su radna kola pumpi, proizvode se korišćenjem istih mašina. To obezbeđuje dosledno visok kvalitet za sve naše proizvode.

Raspoloživi širom sveta

KSB snabdeva kupce bilo gde u svetu sa svim rezervnim delovima koji su im potrebni. Osim toga, naš stručni personal sa sveobuhvatnim znanjem i iskustvom u oblasti pumpi pruža konsultantske usluge i na licu mesta.

Garancija za originalne rezervne delove

Svi originalni rezervni delovi, kao što su radna kola pumpi, pokriveni su KSB-ovom garancijom. Naši rezervni delovi vrhunskog su kvaliteta i omogućiće da vaš sistem radi godinama.

Izvršavanje naloga u roku od 24-časa

Da bi se izbegli zastoji, KSB obrađuje sve naloge brzo i na potpuno zadovoljstvo svojih kupaca. Mnogi rezervni delovi se čak otpremaju u roku od 24 sata od prijema naloga.

Iskustvo i znanje u oblasti pumpi

KSB nudi savete o svim aspektima snabdevanja rezervnim delovima i optimalnim ciklusima održavanja. To vam omogućava da iskoristite prednost korisnih izmena i inovacija. Aktivni smo u istraživanju i razvoju kako bi vaš sistem učinili ne samo pouzdanim već i da odgovara najnovijim dostignućima tehnike.

Additional Information
spare_parts_pic2

Preuzimanje

KSB originalni rezervni delovi za ETA pumpe

Preuzimanje4 MB