KSB – vaš pouzdan partner u kontroli poplava

KSB-ova tehnički napredna oprema za pumpanje dobro je prilagođena za kontrolu poplava. Savremene pumpe omogućavaju pouzdanu drenažu poplavnih područja.

Flood_Control_img

Svake godine stotine hiljada ljudi su žrtve poplava kad se reke izliju iz svojih korita. KSB pomaže da se obezbedi životni prostor i zaštitite ljudi. Amacan je idealna pumpa za korišćenje u primarnim pumpnim stanicama: kapacitet ove pumpe je nekoliko kubnih metara vode na sat i najpogodnija je za isušivanje područja koja su sklona poplavama.

Amacan submersible pump in discharge tube

Amacan potapajuća pumpa u cevnom šahtu – vitka konstrukcija i moćne performanse

Amacan potapajuće pumpe u cevnim šahtovima koriste se u obradi otpadnih voda i akvakulturi. Kompaktne su i tanke konstrukcije, ali su izrazito snažne.

Više to Amacan potapajuća pumpa u cevnom šahtu – vitka konstrukcija i moćne performanse
Additional Information
WW_segmentbroschuere

Preuzmi brošuru

Delujemo na odgovoran način

Preuzmi brošuru3 MB
FluidFuture_Link_en_marginalLsTn

Fluid Future® - Energetska efikasnost

Energija: mi trošimo sve naše da bismo sačuvali puno vašeg. FluidFuture® analizira sistem i utvrđuje potencijal za uštede – za veću energetsku efikasnost i manje troškove. Više informacija o FluidFuture®

Više informacija o Fluid Future projektu
Broschüre-SB WW_original

Naš fokus je vaš uspeh

Na jednom mestu: integrisana KSB rešenja. Pogledajte širok asortiman proizvoda i mogućnosti za različite aplikacije u industriji, pripremi i tretmanu voda i kućnoj tehnici.

Preuzmi brošuru