Ekološki osvešćen i efikasan – KSB, vaš pouzdan partner u tretmanu otpadnih voda

Pumpe i armatura za otpadnu vodu iz KSB-a ključni su za odgovorno postupanje sa otpadnim vodama. KSB proizvodi u oblasti tretmana otpadnih voda rade potpuno pouzdano.

KSB-ovo obimno iskustvo u tretmanu otpadnih voda obezbeđuje nesmetan rad u transportu industrijskih, gradskih i kućnih otpadnih voda. Za KSB je odgovoran pristup životnoj sredini jednako važan kao i maksimalna efikasnost i kvalitet proizvoda i usluga. Primer takvih principa su proverene KSB pumpe i armature za otpadnu vodu, koje se koriste u tretmanu otpadne vode i biogas postrojenjima. Pumpe i armature iz KSB-a takođe pružaju bezbednost u kontroli (tj. suzbijanju) poplava.

IDITE NA KATALOG PROIZVODA

Pump_impellers_img

Radna kola pumpi

Optimalna efikasnost, besprekoran rad: KSB-ova visokoefikasna pumpna radna kola idealna su za sve vrste primena u transportu otpadnih voda.

Više to KSB radna kola pumpi za optimalni transport otpadne vode
water_hammer_img

Analiza nestacionarnog protoka

Svojom analizom nestacionarnog protoka KSB ne samo da pribavlja precizne informacije radi obezbeđivanja pouzdanog, dugotrajnog rada pumpnih stanica već i stručno savetuje klijente o odgovarajućim merama sprečavanja hidrauličnih udara.

Više to KSB-ova analiza nestacionarnog protoka – precizni podaci za pouzdani rad sistema
Rehabilitaion_img

Rekonstrukcija pumpne stanice

KSB je stručan za rekonstrukciju pumpnih stanica. Od detaljnog planiranja do implementacije - KSB pruža pomoć u svim fazama modernizacije pumpnih stanica.

Više to Rekonstrukcija pumpne stanice – savremena tehnologija u tretmanu otpadnih voda
Help_selection_software_img

Helps selection softver

Sa Helps selection softverom KSB konsultantima daje alat specijalno dizajniran za izbor pumpi za otpadnu vodu sa suvim i mokrim izvođenjem montaže.

Više to Helps selection softver – pouzdan izbor pumpi za otpadnu vodu
Additional Information
WW_segmentbroschuere

Preuzmi brošuru

Delujemo na odgovoran način

Preuzmi brošuru3 MB
FluidFuture_Link_en_marginalLsTn

Fluid Future® - Energetska efikasnost

Energija: mi trošimo sve naše da bismo sačuvali puno vašeg. FluidFuture® analizira sistem i utvrđuje potencijal za uštede – za veću energetsku efikasnost i manje troškove. Više informacija o FluidFuture®

Više informacija o Fluid Future projektu
Broschüre-SB WW_original

Naš fokus je vaš uspeh

Na jednom mestu: integrisana KSB rešenja. Pogledajte širok asortiman proizvoda i mogućnosti za različite aplikacije u industriji, pripremi i tretmanu voda i kućnoj tehnici.

Preuzmi brošuru