Vaša budućnost počinje ovde: klimatizacija, grejanje i ventilacija (KGH) od KSB-a, jedinog kompletnog dobavljača

Prvi put ikada, postoji KGH dobavljač sa punim asortimanom proizvoda – KSB odgovara svakom izazovu i tražnji.

KSB linijska pumpa Etaline sa novim PumpDrive Eco

U oblasti grejanja, ventilacije i klimatizacije samo KSB isporučuje kompletan asortiman proizvoda.  Naše pumpe, ventili, proizvodi za automatizaciju i pogonske mašine donose vam tehnologiju koja utire nove puteve. Zajedno, oni omogućavaju savršene kombinacije za visoko efikasne KGH sisteme. I naše servisne ponude su upravo tako sveobuhvatne: one pokrivaju sve od konsaltinga do popravke.

Vaše koristi u zgradarstvu u oblasti KGH ukratko:

KSB isporučuje pun asortiman

Naš savršeno odgovarajući KGH portfolio vodi vas veliki korak napred. Visoko efikasne pumpe kombinuju se sa pouzdanim ventilima, inovativnim proizvodima za automatizaciju i pogonima. Naši klijenti imaju koristi od nove generacije sveobuhvatnih  KGH rešenja. Za vrhunsku efikasnost u u svakom okruženju, od porodične kuće do aerodroma.

HKL-Formel
Energetska efikasnost

Budućnost je u optimizaciji kompletnih sistema. Sa FluidFuture®, KSB analizira vaše postrojenje kao celinu, identifikuje potencijalne uštede i postiže ih na održiv način. To nije samo energetski efikasno, već i štedi novac. 

Sa našim širokim opsegom proizvoda za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju, mi uvek pronalazimo najefikasniju kombinaciju. Naši proizvodi već prevazilaze buduće zahteve u pogledu efikasnosti, i učiniće da vaš sistem godinama radi ekonomično.

FluidFuture Više informacija o FluidFuture®

Proizvodi za klimatizaciju, grejanje, hlađenje

Naš sveobuhvatni asortiman savršeno raste sa najrazličitijim zahtevima. KSB nudi pumpe, armature, proizvode za automatizaciju i pogone za klimatizaciju grejanje, hlađenje. Bilo da planirate nebodere, aerodrome ili železničke stanice, pravo rešenje naći ćete u našem portfoliu. A mi ćemo vam pomoći i sa manjim zgradama: KSB takođe isporučuje širok izbor KGH pumpi i armatura za porodične kuće. Kao proizvodi kompletnog dobavljača, naši sistemi su vodeći po stepenu iskorišćenja.

Naša nova Etaline linijska pumpa sa novim PumpDrive-om Eco

KSB Etaline

Već usmerena na 2017. godinu: naša nova kombinacija Etaline-a, PumpDrive-a Eco, PumpMeter-a i SuPremE® motora je na svetu najefikasniji pumpni agregat bez magneta.

Više

cirkulaciona pumpa Calio

Calio i Calio S cirkulacione pumpe

Naše Calio i Calio S cirkulacione pumpe su visoko efikasne i staju i u najmanje prostore. Calio takođe dobija najviše ocene za pouzdanost i lako rukovanje.

Više to Calio i Calio S cirkulacione pumpe
Etanorm PumpDrive sa KSB SuPremE motorom

Etanorm standardizovana pumpa za vodu sa novim PumpDrive-om Eco

Etanorm je već najpopularnija na svetu standardizovana pumpa za vodu. A sa novim PumpDrive Eco sistemom za promenljivu brzinu obrtanja energetski je efikasnija nego ikada.

Više to Etanorm standardizovana pumpa za vodu sa novim PumpDrive-om Eco
Absperrklappe BOAX-SF

BOAX-S i BOAX-SF leptirasti ventili

Naši BOAX-S i BOAX-SF leptirasti ventili su bez potrebe održavanja  i fleksibilni. Takođe, troškove grejanja drže niskim.

Više to BOAX-S i BOAX-SF leptirasti ventili
BOA-Compact ravno zaporni ventil

BOA-H Mat E i BOA-H Mat P ravno zaporni ventili

Naši pogonjeni BOA-H Mat E/Mat P ravno zaporni ventili impresioniraće vas svojim nepropusnim zatvaranjem i pouzdanim zaptivanjem. Oni su takođe visoko fleksibilni u brojnim primenama.

Više to BOA-H Mat E i BOA-H Mat P ravno zaporni ventili
Additional Information

Ceo portfolio na prvi pogled

KSB isporučuje idealno prilagođena celovita rešenja za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju. Saznajte više o širokom rasponu aplikacija.

KSB katalog proizvoda

Katalog proizvoda prikazuje kompletan asortiman i opisuje aplikacije za sve pumpe i aramature.

Idite na katalog proizvoda