Dugovečne KSB pumpe i armature za elektrane

Visoko efikasna proizvodnja električne energije – KSB-ove dugovečne pumpe i armature za moderne elektrane. Oni znače efikasnu proizvodnju električne energije sa malom potrošnjom goriva.

Power Station Heyden2

Komponente vrhunskih karakteristika koje nude visoku radnu pouzdanost i raspoloživost od velike su važnosti naročito u superkritičnim elektranama, gde vladaju visoki pritisci i visoke temperature. To je upravo ono što dugovečne KSB pumpe, kao i armature obezbeđuju. One su apsolutno pouzdane čak i pod ekstremnim radnim uslovima.

Posmatrani kao pouzdan partner širom sveta

KSB je poznat širom sveta po pouzdanom ispunjavanju garantovane efikasnosti zahvaljujući posebnim konstrukcionim detaljima. KSB na taj način osigurava da graditelji i operatori/korisnici postrojenja dobiju pouzdanost planiranja koja im je potrebna i pomaže povećanju efikasnosti elektrane

Sve primarne i sekundarne linije kao i pomoćni sistemi mogu se opremiti sa KSB proizvodima

Start Animation

Za više informacija o KSB-ovim proizvodima za proizvodnju električne energije u elektranama, molimo vas da pogledate pregled proizvoda u našem Katalogu Proizvoda i označene dokumente za preuzimanje na desnoj strani.

IDITE NA KATALOG PROIZVODA

residur pic

KSB RESIDUR keramički ležajevi – robustni klizni ležajevi za sve pumpe sa cevastim kućištem

KSB RESIDUR keramički ležajevi, otporni na habanje i bez potrebe održavanja u stanju su da rade pod stalnim velikim opterećenjima i znatno smanjuju troškove tokom radnog veka vašeg sistema.

Više to KSB-ovi RESIDUR keramički ležajevi – robustni klizni ležajevi za sve pumpe sa cevastim kućištem
KSB cellular surface wear rings_art_original

KSB-ovi habajući prstenovi ćelijske površine

Niski radni troškovi, visoka pouzdanost: KSB-ovi habajući prstenovi sa površinom ćelijske strukture smanjuju curenje i obezbeđuju visoku efikasnost.

Više to KSB-ovi habajući prstenovi ćelijske površine – minimalni gubitak usled curenja, maksimalna efikasnost
Additional Information
Ideen für eine starke Leistung en_original

Brošura (na engleskom)

Imamo sve što vam je potrebno.

Brošura (na engleskom)5 MB