Brendovi i proizvodi raspoloživi uz KSB pumpe i armature d.o.o.

KSB matični brend se sastoji se od niza brendova tj. marki koji predstavljaju visokokvalitetne proizvode i usluge KSB Grupe. KSB pumpe i armature d.o.o., takođe, isporučuje marke koje nude KSB kvalitet u koji se kupci mogu pouzdati.


KSB pumpe i armature d.o.o. ne nudi samo širok opseg brendiranih pumpi, armatura, sistema i dodatnog pribora. Da bi moglo da obezbedi usluge po meri, detaljno tehničko znanje i odgovarajuća rešenja, naše privredno društvo takođe isporučuje proizvode drugih proizvođača, koji zaokružuju opseg KSB-ovih proizvoda.

Brendovi KSB

amri logo

AMRI leptirasti ventili

Pod brendom AMRI, KSB prodaje leptiraste ventile. Ovi ventili se koriste  u zgradarstvu (tj. tehnici zgrada), primenama u industriji, vodnom inženjerstvu i elektranama. AMRI proizvodi uključuju pneumatske, hidraulične i električne ventilske pogone - aktuatore kao i upravljačke sisteme.

sisto logo

SISTO membranski ventili

Membranski ventili vrše zapornu tj. zaustavnu funkciju u zgradarstvu (tehnici zgrada), primenama u industriji, vodnom inženjerstvu i elektranama. Pod brendom naziva SISTO, KSB nudi specijalne ventile za upotrebu u sterilnim procesima i biotehnologiji.

MIL logo

MIL regulacioni ventili

MIL brend predstavlja regulacione ventile proizvedene od indijskog ogranka MIL Controls Ltd. MIL ventili su najzastupljeniji na azijskom tržištu.bombas itur logo

Pumpe KSB ITUR

Pod brendom ITUR, KSB ITUR Španija, S.A proizvodi pumpe koje se koriste na brodovima kao i protivpožarne sisteme za kućnu tehniku i industriju.Kagema logo

KAGEMA pumpe, razvodni ormani i generatori el. energije za hitne slučajeve

Sa proizvodima KAGEMA Industrieausrüstungen GmbH KSB nudi kompletan asortiman električno pogonjenih i dizel pumpi, razvodnih ormana i generatora energije za hitne slučajeve za gašenje požara.

Additional Information