KSB la Expozitia din Hanovra 2015

Tinta pentru acest an pentru KSB este sa apara la expozitia din Hanovra din nou cueconomia de energie si  interconectarea componentelor peste tot in jurul lumii dprv al tehnologiei de comunicare.

Unul dintre aspectele net evidentiate la standul KSB va fi noul sistem de control cu viteza variabila controlata tip Pump Drive 2 aferent motoarelor de pana la 45kW.  Acesta adapteaza debitul pompei  la necesarul exactin vederea mentinerii consumului de energie la minim. Pentru a  programa  echipamentul Pump Drive printr-un tel mobil,  KSB a promovat   aplicatia   „My PumpDrive app” in Engleza, Franceza si Germana.  Aceasta aplicatie face ca atat  service-area cat si asistenta tehnica sa fie mult mai usoara .  Aplicatia poate fi descarcata gratuit .  Toate Pump Drive-urile pentru motoare de la 0.37kW pana la 55kW se produc in forma similara. Ele pot fi montate direct pe motor, pe perete sau intr-un tablou de automatizare.  Pana la 6 PumpDrive pot fi montate interconectate folosind simplu cabluri de conecare tip plug-in.

Alt punct de focalizare in Hanovra va fi Verificarea Modului de Functionare a Pompei. Aceasta este un serviciu care interpreteaza curba si punctul de functionare, date ce se pot extrage prin Pump Meter si pot determina concluzii concrete printr-un raport final de eficienta si valabilitate de recomandare a masurilor si schimbarilor necesare.  Pentru aceasta analiza se colecteaza informatiile despre presiunile de lucru pe o perioad reprezentativa de timp in acel caz.. Este determinant ca aceasta  perioada sa fie suficient de mare incat sa ofere datele necesare unui rezultat fiabil pentru profilul de lucru (punctul de functionare si curba de lucru) a pompei. Datele colectate prin masurare  sunt citite/inregistrate prin Pump Meter fara nici o influenta  in procesul de functionare a pompei  si fara nici un risc de perturbare a sistemului. Peste tot in lume, peste 10000 de pompe cu turatii fixe au fost deja echipate cu Pump Meter. Daca o pompa nu este deja pregatita pt a se monta un asemenea echipament, poate fi cu usurinta transformata. Daca analiza concluzioneaza ca pompa nu functioneaza in punctul optim de eficienta, expertii KSB pot recomanda achizitia unui sistem de control pentru turatie variabila, sau pot recomada ajustarea rotorului sau pot recomanda pana si schimbarea motorului.

  Al treilea punct de atentie maxima pentru satndul KSB din Hanovra va fi subiectul   „Industry 4.0. KSB”  prin care baza de productie KSB din Frankenthal va demostra ca sunt pregatiti  sa ofere suport competent pentru clienti in aceasta problema. Proiectate ca echipamnete modulare produsele Pump Drive impreuna cu „MyPumpDrive” si „PumpMeter” Modul de Verificare a Functionarii Pompei sunt pregatite pentru aplicatia/programul  „Industry 4.0. KSB” . Acestea pot fi usor integrate in sistemele de productie  ale clientilor. KSB de asemenea va avea grija ca  serviciul de service sa deomonstreze cum poate informat direct prin comunicarea electronica a datelor pompelor de la distanta. mini-Compacta US1.40 E/D Proiectate ca sisteme modulare, produsele KSB PumpDrive si PumpMeter sunt gata pentru programul/aplicatia Industry 4.0. © KSB Aktiengesellschaft

Alle Meldungen

Additional Information