Pompe moderne de inalta eficienta

In acest an 2015 la expozitia ISH din Frankfurt ,  firma KSB Aktiengesellschaft, Frankenthal, Germania, va prezenta ultima generatie de pompe de circulatie de inalta eficienta tip Calio S si Calio Therm S.

Toate pompele vor fi dotate cu sisteme noi de conectare electrica tip „plug-in”. Cablurile de pana la 1.5mm2 vor putea fi introduse si conectate fara nici un fel de instrument necesar, ceea ce ofera comoditatea de a putea fi conecta sau deconecta pompa  in cateva secunde.  Indiferent de conditiile de spatiu unde sunt montate, setarile cpompelor se pot face mult mai usor si rapid cu ajutorul noului panou de control si comanda dotat cu butoane robuste si optimizate.

Pe panoul pompei se vor afisa continuu atat debitul cat si puterea consumata, oferindu-se astfel o imagine mult mai completa despre punctul de operare hidraulic al pompei.  Aceasta dotare va ajuta foarte mult constatarile si concluziile personalului autorizat de service.

Pompele sunt disponibile pentru pentru o gama de dimeniuni de conectare intre racorduri  atat de 130mm cat si de 180mm, si pot fi dotate cu corp de fonta sau otel inox.  Toate pompele cu dimensiunea de conectare de 180mm sunt livrate impreuna cu izolatie termica standard.

Calio S circulator Ultima generatie de pompe de circulatie tip Calio S dotate cu noul panou de comanda : butoane de comanda usor de manevrat si robust © KSB Aktiengesellschaft

Alle Meldungen

Additional Information