Viitorul începe aici: încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat de la firma KSB, singurul furnizor de echipamente complete.

Pentru prima dată aveţi un furnizor de echipamente de climatizare cu gamă completă de produse  – firma KSB onorează orice provocare şi orice cerere.

În materie de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat, numai firma KSB furnizează o gamă completă de produse. Pompele, supapele, produsele automatizate şi unităţile noastre de acţionare vă oferă tehnologia deschizătoare de drumuri. Împreună, aceste produse fac posibile combinaţii perfecte pentru sisteme de climatizare deosebit de eficiente. Iar oferta noastră de servicii este la fel de cuprinzătoare: acestea acoperă totul, de la consultanţă la reparaţii.

În servicii de construcţii beneficiaţi de produsele de climatizare:

KSB furnizează gama completă

Portofoliul nostru de produse de climatizare perfect adaptate vă poartă mai departe cu un pas considerabil. Pompele deosebit de eficiente sunt oferite cu supape fiabile şi produse automatizate şi unităţi de acţionare inovatoare. Clienţii noştri beneficiază de o nouă generaţie de soluţii de climatizare integrate, pentru eficienţă de vârf în orice împrejurare, de la gospodării până la aeroporturi. HKL-Formel
Eficienţa energetică
Viitorul înseamnă optimizarea sistemelor complete. Cu ajutorul conceptului FluidFuture®, firma KSB analizează instalaţia dvs. în ansamblu, identifică posibilităţile de economisire şi le realizează în mod durabil, ceea ce înseamnă nu numai eficienţă energetică, ci şi economie.

Cu gama largă de produse de încălzire, de ventilaţie şi de aer condiţionat de care dispunem, găsim întotdeauna cea mai eficientă combinaţie. Produsele noastre întotdeauna depăşesc cerinţele de eficienţă viitoare şi menţin funcţionarea instalaţiilor dvs. în condiţii economice ani de zile.

FluidFuture Mai multe despre FluidFuture®

Produse de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat
Gama noastră cuprinzătoare se ridică în mod perfect la înălţimea celor mai variate cerinţe. Firma KSB furnizează pompe, supape, produse de automatizare şi unităţi de acţionare pentru încălzire,, ventilaţie şi aer condiţionat. Indiferent dacă aveţi în proiect zgârie-nori, aeroporturi sau gări, în portofoliul nostru veţi găsi soluţia perfectă. Vă suntem de ajutor şi pentru construcţiile mici: KSB pune la dispoziţie o gamă extinsă de pompe şi supape pentru echipamente de climatizare pentru uz casnic. Fiind singurul furnizor de echipamente complete, sistemele noastre ating maximum de eficienţă.

Beneficiaţi de eficienţa IE4* pentru un preţ de IE2

KSB Etaline *IE4 conform IEC/CD 60034-30 Ed.2

Suntem pregătiţi deja pentru anul 2017: noua noastră combinaţie Etaline, PumpDrive Eco, PumpMeter şi motorul KSB SuPremE® este cel mai eficient agregat de pompare fără magnet din lume.
Mai mult

Heizungsumwälzpumpe Calio

Pompe de circulaţie Calio şi Calio S

Pompele noastre de circulaţie Calio şi Calio S sunt deosebit de eficiente şi potrivite pentru cele mai mici spaţii. De asemenea, pompele Calio întrunesc calificative ridicate pentru fiabilitate şi manevrabilitate uşoară.

Mai mult to Pompe de circulaţie Calio şi Calio S
Etanorm PumpDrive cu motorul KSB SuPremE

Pompa de apă standardizată Etanorm cu noul sistem PumpDrive Eco

Etanorm este deja cea mai cunoscută pompă de apă standardizată din lume. Împreună cu noul sistem cu viteze variabile PumpDrive Eco, acum este mai eficientă energetic ca niciodată.

Clip de prezentare Etanorm PumpDrive to Pompa de apă standardizată Etanorm cu noul sistem PumpDrive Eco
Absperrklappe BOAX-SF

Vane fluture BOAX-S şi BOAX-SF

Vanele fluture BOAX-S şi BOAX-SF nu necesită întreţinere şi sunt flexibile. De asemenea, acestea menţin reduse cheltuielile cu întreţinerea.

Mai mult to Vane fluture BOAX-S şi BOAX-SF
Absperrrventil BOA-Compact

Vane sferice BOA-Compact şi BOA-SuperCompact

Vanele BOA-Compact/-SuperCompact permit închiderea şi gâtuirea debitului chiar şi în spaţii restrânse. Construim vanele sferice astfel încât să economisească spaţiul, să nu necesite întreţinere şi să fie fiabile.

Mai mult to Vane sferice BOA-Compact şi BOA-SuperCompact
BOA-H Absperrventile mit Faltenbalg

Vane sferice BOA-H Mat E şi BOA-H Mat P

Vanele sferice BOA-H Mat E/Mat P vă vor impresiona cu capacitatea de închidere etanşă şi fiabilă. De asemenea, sunt deosebit de flexibile pentru numeroase aplicaţii.

Mai mult to Vane sferice BOA-H Mat E şi BOA-H Mat P
Additional Information

Prezentare rapidă a întregului portofoliu

Firma KSB furnizează soluţii integrate perfect adaptate pentru încălzire, ventilare şi aparate de aer condiţionat. Aici veţi găsi o gamă largă de aplicaţii.

Catalogul de produse KSB

Catalogul de produse vă prezintă gama noastră completă şi descrie aplicaţiile pentru fiecare pompă şi supapă.

Mergeţi la Catalogul de produse