Pompe şi vane KSB pentru operarea eficientă a termocentralelor

Operarea eficientă şi gradul ridicat de încredere – acestea sunt caracteristicile produselor KSB folosite în termocentrale. Pompele fiabile şi robinetele de mare presiune fac din KSB un lider de piaţă pe plan mondial.


Tehnologia avansată şi cuprinzătoare a companiei KSB în materie de pompe şi robinete la standard DIN ( Deutsches Institut für Normung) îi conving pe operatorii şi antreprenorii termocentralelor din toată lumea. Produsele KSB sunt ideale pentru producerea economică şi de eficientă a energiei. 

Operarea eficientă a pompelor şi robinetelor pentru termocentrale

Pompele şi robinetele KSB folosite în termocentrale oferă un grad ridicat încredere, fiind utilizate în circuitele primare şi secundare din întreaga lume. Ele determină funcţionarea instalaţiilor de alimentare cazan, răcind agenţii de răcire şi recirculând apa. De asemenea, robinetele noastre de înaltă presiune şi vanele fluture asigură o închidere etanşă şi sigură a sistemelor.

Aplicaţii KSB pentru termocentrale

Pompele KSB pentru termocentrale şi robinetele de înaltă presiune sunt ideale pentru a fi folosite în centrale nucleare, sau cele bazate pe combustibili minerali, precum şi în termocentrale. Mai mult decât atât, aceste produse sunt adecvate în special pentru aplicaţii ale energiei regenerabile şi operarea sistemelor de încălzire centrală. Pompele şi robinetele KSB sunt folosite, de asemenea, în termocentrale cu captare şi depozitare de carbon.

catalog produse

New production hall with test facility for innovative power station pumps

Hala de productie cu standuri de teste a pompelor pentru centrale electrice

In noua hala de productie din Frankenthal, Germania, KSB construieste pompe de alimentare pentru centrale electrice supracritice. KSB testeaza pompele in mod sigur si eficient, la propriile standuri de teste. Mai multe

Mai mult to Hala de producţie cu standuri de testare a pompelor ultilizate in domeniul energetic
Additional Information