Branduri KSB la nivel mondial

Grupul KSB cuprinde o serie de branduri bine cunoscute la nivel mondial datorită serviciilor şi produselor de înalta calitate oferite.

Mărcile inregistrate KSB:

amri logo

Vane fluture

Sub marca AMRI, KSB comercializează vane fluture, fabricate în La Roche Chalais (Franţa), Burgos (Spania) şi Houston (SUA). Aceste vane sunt folosite pentru servicii în construcţii, aplicaţii industriale şi electrocentrale. Produsele AMRI includ acţionări pneumaticehidraulice şi electrice, precum şi sisteme de control.

sisto logo

Vane cu diafragmă

Robinetele cu diafragma fabricate în Luxemburg de Sisto Armaturen SA sunt folosite la oprirea instalaţiilor în aplicaţii pentru construcţii, industriale, apă şi termocentrale. Sub numele de Sisto, KSB oferă vane speciale pentru utilizarea în procese sterile şi biotehnologie.

MIL logo

Regelarmaturen

KSB comercializează supape de control, sub brandul indian MIL Controls Ltd. Aceste robinete sunt foarte bine cunoscute, în special în piaţa asiatică.

bombas itur logo

Pompe si sisteme pentru protectia la incendiu

Sub brandul ITUR Spania SA, KSB produce pompe pentru a fi utilizate atat in domeniul maritim cat si pentru sistemele de protectie la incendiu in domeniul tehnologiilor pentru cladiri si industrie.

Kagema logo

Pumpen, Schaltschränke und Notstromaggregate

Sub brandul KAGEMA Industrieausrüstungen GmbH oferă o gamă completă de pompe electrice si diesel, panouri de control şi generatoare de curent de urgenţă pentru protecţia împotriva incendiilor.

Additional Information