Lucrând pentru KSB

Şi tu poţi devenio partedintr-o familiemarede entuziaştiîn domeniul ingineriei, ale căror produsepunfluideîn mişcareîn întreaga lume.Vinoşialătură-te unei companiicu tradiţie, dar care este preocupată şi de perspectivele viitorului.

Deşi este o companie multinaţională, KSB a menţinut o structură simplă şi un process simplu de luare a deciziilor. În acelaşi timp, suntem destul de extinşi pentru a putea oferi o gamă completă de servicii şi toate sarcinile unui partener de nivel global, fie că vorbim despre producţie sau inginerie, design sau dezvoltare, fie că este vorba de vânzări sau service, managementul materialelor sau alte domenii de activitate. Noi valorificăm experienţa şi perspectivele unei largi varietăţi de naţiuni şi culturi. Această bază de cunoştinţe generale la nivel global ne ajută în munca de zi cu zi.

Succesul nostru se bazează pe abilităţile oamenilor si progresul tehnologic. Datorită faptului că acordăm angajaţilor noştri libertatea de a-şi folosi ideile, capacităţile şi de a-şi dezvolta deprinderile, personalul nostru este independent, iar produsele obţinute sunt de cea mai înaltă calitate. Prin oferirea unei pregătiri atractive, concepte de conducere şi remuneraţie pe măsura eforturilor depuse, creăm perspective de încredere şi valori personale. Îi sprijinim pe angajaţi printr-o serie de seminarii şi ateliere de lucru, pentru ca ei să-şi asume responsabilităţi mai mari şi să-şi extindă aria de activitate.

Additional Information