Originale reservedeler fra KSB – unngå dødtid og spar energi

Alle originale reservedeler fra KSB er høyteknologiske og det nyeste på markedet. De bidrar til å redusere energiforbruket og unngår dødtid.

Fordeler ved reservedeler fra KSB

Høykvalitets materialer og topp kvalitet

Våre pålitelige pumper og tilhørende reservedeler, slik som for eksempel våre pumpeløpehjul,  er produsert med samme maskiner. Dette sikrer en gjennomgående høy kvalitet for alle våre produkter.

Tilgjengelig over hele verden

KSB leverer produkter og tjenester til kunder overalt i verden, med alle reservedeler de har behov for. I tillegg bistår våre ansatte kunder med førsteklasses fagkunnskap og rådgivning.

Garanti for originale reservedeler

Alle originale reservedeler, slik som vårt pumpeløpehjul, er dekket av garantien fra KSB. Våre reservedeler er av høyeste kvalitet og vil holde systemer i drift for flere år.

Lagerhold og leveringstid.

Lokalt i Norge har vi lagret de mest vanlig reservedelene. I tillegg har KSB et stort lager av reservedeler sentralt. Til tross for dette anbefaler vi våre kunder å vurdere om man bør ha enkelte deler liggende klar på eget lager. På den måten kan man unngå unødig lange driftsstopp. Kontakt oss gjerne for å få et forslag om hvilke komponenter dere bør ha liggende på eget lager. Vi kan også tilby en serviceavtale der vi regelmessig kan kontrollere og skifte ut slitedeler.

Fagkunnskap

KSB tilbyr rådgivning til alle aspekter av klargjøring og optimale vedlikeholdssykluser av reservedeler. Dette tillater deg til å dra fordel av nyttige modifikasjoner og innovasjoner. Vi er aktive innenfor forskning og utvikling, dette for å gjøre våre produkter pålitelige, sikre og til de mest innovative og nyeste løsningene på markedet.

Additional Information